<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Redskabsrum- RED
Annonce

Gem affald, cykler, redskaber, maskiner eller andet væk

 • Anlæg
 • Materialer og Løsninger
 • Byrum
 • Tag og Facade
 • 2023-10-29

  ... med en miljøstation/affaldsskur/redskabsrum fra Dansk Carport System

  Optimale løsninger til private/offentlige samt projekter i boligforeninger

  I en større virksomhed eller institution kommer der selvfølgelig også mere affald. Derfor kan det være praktisk at få bygget en affaldsskjuler i nærheden, så virksomheden, institutionen eller arbejdspladsen fremstår nydelig og organiseret - hele dagen. I Dansk Carport Systems sortiment kan man naturligvis finde store og små affaldsskjulere, der kan indeholde mange skraldespande og containere på én gang. Er der overdækning/tag til modellen, kan man også vælge at placere redskaber eller lignende, hvis man vil udnytte den ekstra plads.

   

  En skræddersyet løsning

  Man er altid velkommen til at kontakte Dansk Carport System for at høre nærmere og få en skræddersyet løsning til netop jeres præferencer. Affaldsskjuleren bliver tilpasset, så der er plads til lige præcis de skraldespande, man som privat, erhverv eller institution har brug for. Mangler der plads til kollegaernes cykler? Så anbefaler Dansk Carport System et passende cykelskur, som kan skabe orden i børnehaven, på skolen, derhjemme eller ved arbejdet.


  Cykelskure

   

  En perfekt løsning

  Skal det næste skraldespandsskjuler være både stilfuld og funktionel? Så man med sikkerhed finde en perfekt løsning. Hos Dansk Carport System kan man nemlig få kundetilpassede løsninger, da virksomheden har specialiseret sig i at opfylde kundernes unikke behov. Man har også en egenproduktion, så man altid kan hjælpe. Hjælpen er nær, hvad enten man ønsker en lille eller stor skraldespandsskjuler.

   

  Læs også: Et midtby med fokus på trivsel

   

  Redskabsrum

  Er ønsket at få en ensartet og stilren stil på matriklen? Dansk Carport System tilbyder også flotte redskabsrum til at gemme de mange haveredskaber væk på en praktisk og smart måde. Der er mange designs at vælge mellem. Måske er der en model i samme stil som den nye affaldsskjuler?


  Redskabsrum

   

  Cykelskure

  Vild med det aktive udeliv og har en cykel? Kunne det være rart, at cyklen står tørt og godt ligesom skraldespandene? Så har Dansk Carport System faktisk også skønne cykelskure i sortimentet. Med et bredt udvalg kan man få et ensartet, stilrent og praktisk udtryk på grunden.


  Cykelskure-

   

  Dobbelt affaldsskjuler

  På udkig efter en dobbelt affaldsskjuler? Med to eller flere skraldespande kan det være nyttigt med et større skur eller skjuler. Det bidrager til en samlet oplevelse af boligen, og så bliver arbejdet nemmere, når skraldespandene står lige ved hinanden. Med en dobbelt affaldsskjuler kommer skraldespandene ikke til at fylde mindre rent fysisk. Men de vil til gengæld komme til at fylde mindre rent visuelt.


  Firmaprofil

  Dansk Carport System står for alt lige fra design og produktion til montering af den ønskede affaldsskjuler. Hovedbasen ligger i Randers, men takket være dygtige og fleksible montører monterer man i hele landet.


  Man er altid meget velkommen til at kontakte Dansk Carport System og få udarbejdet et gratis og uforpligtende tilbud. Derved kan man blive klogere på, hvad firmaet kan tilbyde. Man står klar til at rådgive og vejlede.

   

   

  Anbefalede artikler