<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
topbilledemindre
Annonce

Fuld gang i dansk produktion af kvalitetsskovle til entreprenørmaskiner

 • Byggepladsen
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • 2023-09-13
 • | Af Tim Panduro

  Produktionen på Sjørring Maskinfabrik er blevet udvidet til at levere graveskovle til  Steelwrists  globale marked. Det kommer specielt de danske kunder til gavn.

  Sjørring Maskinfabrik har gennem mange år slået sit navn fast, når det drejer sig om produktion af kvalitetsskovle til entreprenørmaskiner.  IMG_5306_1920mindre

  Derfor var det naturligt for svenske Terratech at overtage den nordjyske fabrik, da det blev muligt sidste år. For Terratech har blandt andet det innovative brand inden for helstøbte tiltrotatorer og hurtigskifter Steelwrist som en del af koncernen.

  Sjørring Maskinfabrik har udvidet fabrikken til produktion af Steelwrists produkter – og både produktion til verdensmarkedet og opbygningen af et lager er i fuld gang. Det fortæller country manager Jacob Flinthagen, der er ansvarlig for Steelwrist i Danmark.

   

  -  Fabrikken har fået to nye svejserobotter, og det kører derudaf med produktion af skovle. For vores danske kunder betyder det, at vi kan levere fra dag til dag, siger Jacob Flinthagen.

  IMG_5310_600mindre

     En vigtig investering

  Fabrikken ved Thisted beskæftiger omkring 220 medarbejdere, og både opkøb og udvidelse af produktionen har krævet kræfter, medgiver Jacob Flinthagen.

   

  -  Men det har været en vigtig og rigtig investering, både i forhold til vore danske kunder og i forhold til vores leverancer af kvalitetsprodukter til verdensmarkedet, siger han.

  Både nye og eksisterende kunder kan naturligvis få glæde af det lokale danske lager – men eksisterende kunder har også været et fokusområde for  Steelwrists  danske afdeling de senere år. Således er antallet af servicepartnere med lokale lagere af reservedele blevet forøget.

   

  -  Selv om vi leverer kvalitetsprodukter, kan vi selvfølgelig ikke undgå, at der sker nedbrud. Derfor er det vigtigt, at der er let adgang til reservedele og service, når det sker, så vore kunder får mindst mulig nedetid, siger Jacob Flinthagen.
  Anbefalede artikler