<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
design
Annonce

Få anlagt en fantastisk have

 • 2023-01-12

  Glæder du dig til sommer? Måske du er ved at have fået nok af kulde, regn og korte dage, der hurtigt erstattes af mørke aftener. Derfor er det da også ekstra skønt, når man har noget at se frem til. Hvis du er begyndt at planlægge de næste haveprojekter, er der sikkert en masse idéer, der suser rundt i hovedet lige nu. Hvordan skal græsplænen være, skal der laves højbede, eller vil du helst plante frugttræer?

  Det er nogle af de overvejelser, du kunne have. Men har du overvejet at få indrettet en hyggekrog, hvor du kan slå dig ned med en god bog og en kop kaffe? Det er skønt at arbejde i nogle af de samme materialer her, som du finder i naturen – og så er en trallebænk i træ jo helt perfekt. Der findes mange forskellige, og de er smukke både med og uden patina.

  Indendørs eller udendørs?

  Det fede ved en trallebænk er, at det ikke kun er udendørs, den er fed at have. Selvom det kan give din have et rustikt touch, så kan den altså også sagtens passes ind indenfor i et hjem. Det kunne være en bænk, I stiller i entréen eller bryggerset, så der er et sted, man kan sidde, når man tager sine sko på. Hvis I tænker, I mangler opbevaring, kan I finde et par simple kasser eller kurve, der kan stå under bænken.

  Bænken kan også stå i en gang eller i et soveværelse. I  soveværelset kan den måske få en mere pyntende funktion. En trallebænk kan sagtens bruges til at stille en bordlampe på, samtidig med du måske har et par ting, du gerne vil have stående fremme. Det er måske ikke det bedste at balancere et billede i ramme på – men så kan du stille et par bøger eller lægge et lækkert tæppe på den.

  Anbefalede artikler