<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
2_gnb_18v-38_professional_anwendung_decke

Effektiv og støvfri 18V-betonsømpistol fra Bosch

 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Værktøj
 • Test af værktøj, varevogne og udstyr
 • 2023-09-04

  Bosch lægger nu sin første 18V-betonsømpistol i til serien af sit meget populære 18V-system til professionelle. Den nye, støvfrie betonsømpistol har power og gør det hurtigt at fastgøre søm i beton og stål.

  Men den nye 8V-betonsømpistolen GNB 18V-38 Professional bliver det nemmere at fastgøre gipsvægskinner i beton eller stål og sparer håndværkeren på  både tid og støv. Uden en betonsømpistol er man nødsaget til at forbore hullerne og derefter fastgøre skinnerne med ankre og skruer. I modsætning til de fleste værktøjer på markedet fungerer GNB 18V-38 Professional uden en gaspatron, hvilket reducerer driftsomkostningerne, indstillingstid og vedligeholdelsesomkostningerne betydeligt.

   

  Effektivt batterisystem, der kører på tværs

  Den kulfri Biturbo-motor i GNB 18V-38 Professional er designet til at være robust og fastgør i kombination med den nyudviklede kraftige luftfjeder søm i hårde grundmaterialer. For at arbejde effektivt og med så lidt vægt som muligt anbefaler Bosch at bruge et ProCore18V-batteri med 4,0 Ah, som gør betonsømpistolen i stand til at fastgøre op til 500 søm på en enkelt batteriopladning. 

   

  18V-systemet dækker alle vigtige 18V-applikationer, samtidig med at det fungerer med andre mærker end Bosch takket være de mange partnere i AmpShare-batterialliancen. Batterisystemet gør det muligt at bruge samme batteri på tværs af værktøjsbrands fra boremaskiner til geringssave med op til 2.000V tilsvarende effekt med ledning. Alle værktøjer kan køre på det samme 18V lithium-ion-batteri og den samme oplader, hvilket sparer håndværkere tid, plads og penge.

   

  3_gnb_18v-38_professional_system_geraet_naegel

  Certificerede søm 

  Sammen udgør betonsømpistolen GNB 18V-38 Professional og dens galvaniserede og hærdede søm - som fås i længder fra 16 til 38 millimeter til beton og kalksandsten og fra 13 til 19 millimeter til stål - et perfekt match. Takket være de europæiske ETA/CE- og amerikanske ICC-certificeringer kan fagfolk stole på de oplyste belastningskapaciteter og dermed opnå den forventede ydelse. Disse certificeringer er vigtige, når der skal afgives bud på offentlige kontrakter, idet få producenter tilbyder så omfattende certificeringsniveauer. Ud over værktøjet er alle Bosch-søm certificeret i henhold til ICC-standarden, og ETA/CE-certificeringen gælder for de tre mest almindelige slags søm, herunder betonsøm med en længde på 25, 32 og 38 millimeter. Alle søm leveres i rækker med 10 stk. med 1.000 søm pr. pakke.

   

   

  4_gnb_18v-38_professional_bedienfeld


  Høj brugerbeskyttelse

  Brugervenligheden ved GNB 18V-38 Professional er designet til at øge produktiviteten på byggepladsen. For at beskytte brugeren affyrer betonsømpistolen ikke, medmindre den trykkes fast mod materialets overflade og aftrækkeren trykkes kort efter. For at skyde det næste søm skal sømpistolen løftes kortvarigt. Derudover kan fastgørelsesdybden let justeres. En indbygget mekanisme sikrer også, at betonsømpistolen kun fungerer med søm i magasinet. Det rummer 22 søm og et længere magasin med 42 søm kan fås som ekstraudstyr. Hvis et søm sætter sig fast på grund af f.eks. snavs i værktøjets åbning gør den medfølgende udskyderbolt det nemt at fjerne med værktøjet.

   

  Uanset hvor arbejdet foregår, oplyser sømpistolens LED-lys arbejdsområdet. Brugere kan tjekke kontrolpanelet for at holde styr på batteri- og værktøjsstatus. Statusdisplayet er farvekodet for at fortælle brugeren, hvornår hvilken handling er nødvendig, hvilket til enhver tid giver brugeren fuld kontrol over sit værktøj.

   

  Anbefalede artikler