<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> DM&E Entreprenør rådgiver om kvalitetssikring og LAR på H&L’21
https://dl2phipa8wx75.cloudfront.net/mediaxpress/640x426/ff6d8fca968bbca09a7162f92d75079fb4fe9c51/article/1629380066-77r-IMG_0530.jpg

DM&E på Have og Landskab i 2019. Fra Venstre: Sebastian Ravn, Claus Clemmensen og Kim Væggemose.

DM&E Entreprenør rådgiver om kvalitetssikring og LAR på H&L’21

  • 2021-08-19

Når Have og Landskab-messen slår dørene op den 25. – 27. august kan besøgende boltre sig i et væld af aktiviteter som konkurrencer, maskinleverandørernes innovationspris, publikumsprisen, demoarealer, et fagligt forum, temastande, faglige forsøgsarealer og meget mere. DM&E Entreprenør er naturligvis med som udstiller.

DM&E Entreprenør er at finde på Strøget 51, og brancheforeningen ser meget frem til at møde sine medlemmer ansigt til ansigt efter en lang periode med corona-tilstande. Til dette års messe vil brancheforeningen have et skarpt fokus på kvalitetssikring samt LAR.

 

Anlægsentreprenøren får nyt modul til kvalitetssikring  

Til dette års messe vil DM&E Entreprenør vise det nye modul til digital kvalitetssikring, der er særligt tilpasset anlægsbranchen. I det nye modul, som er udarbejdet i AjourKS, kan der nu findes kontrolskemaer for græs, muld udlægning, bassiner, terræninventar mv. Modulet er udviklet i samarbejde med foreningens medlemsvirksomheder, for at gøre det mest muligt branchespecifikt.

 

- I DM&E udvikler vi vores produkter, kurser mv. i samspil med vores medlemsvirksomheder. I dette tilfælde har vi præsenteret et udkast til kontrolskemaer, som dernæst er blevet revideret ud fra, hvad medlemsvirksomhederne oplever i hverdagen af kontrol. På den måde møder produktet branchens reelle behov bedst muligt, fortæller Sebastian Skipper Ravn, chefkonsulent i DM&E Entreprenør.

 

En af de medlemsvirksomheder i DM&E, der har været involveret i arbejdet med dette modul, er Karsten Green fra Green-Anlæg ApS.

 

- Det har haft stor betydning for os, at vi har haft indflydelse på dette modul. Det er vigtigt at have de rigtige redskaber til at udføre kvalitetssikring af vores anlægsprojekter. Markedet flytter sig hele tiden, og derfor giver det stor værdi at samarbejde med DM&E, så vi løbende kan tilpasse behovet for vores kvalitetssikring. Derudover er mine medarbejdere meget begejstrede for, at der er kommet et tilpasset modul til anlægsarbejde. De fortæller mig, at det er nemt og hurtigt at anvende ude i marken, fortæller Karsten Green.

 

 

Rådgivning om LAR-løsninger

De stigende vandmasser har betydet et større fokus på alternative løsninger til at håndtere regnvand hos den lokale borger. Derfor vil messegæster, der lægger vejen forbi DM&E’s stand på Strøget, kunne få et par gode råd til deres næste LAR-projekt.

 

- I DM&E Entreprenør er vi uddannet regnvandskonsulenter, og vi kan derfor rådgive vores medlemmer om LAR-projekter fra A-Z. Det er alt lige fra lovgivning, rammer og vilkår, kundekontakt til selve udførelsen som dimensioner, drift og vedligehold. Vi opfordrer alle vores medlemmer, der arbejder med LAR til at give os et kald. Vi vil meget gerne give vores besyv med til projektet, siger Sebastian Ravn, som i øvrigt fortæller, at foreningens garantiordning, DM&E Kloakmestergaranti dækker alle udførte LAR-projekter.

 

DM&E Entreprenør ser frem til at møde medlemmer såvel som ikke-medlemmer i løbet af de tre messedage. H&L’21 finder sted den 25. – 27. august i Slagelse, og DM&E er at finde på Strøget 51.