<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
dansk-montage-supply

Julie Bruun og Pia Søgaard Nielsen (th) er det stærke makkerpar hos Dansk Montage Supply A/S.

Bundlinjen boomer hos Dansk Montage Supply A/S

 • Byggeriets udvikling
 • Byggepladsen
 • Virksomhedsnyt
 • Sikkerhed
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • Arbejdsmiljø
 • 2023-11-28

  Dansk Montage Supply er vokset stærkt over de senere år inden for udlejning af elementstøtter og sikkerhedsafspærring. For ejere Pia Søgaard Nielsen og Julie Bruun har en klar strategi og et stærkt makkerskab været opskriften.

  Dansk Montage Supply A/S har i de senere år taget store markedsandele og skabt sig en position som førende specialist, når det gælder udlejning af materiel til bygherrer og entreprenører. I dag er de en af landets største indenfor elementstøtter og sikkerhedsafspærring til bl.a. projekt- og nybyggeri. Et led i processen har bl.a. været et bevidst fravalg af at sprede sig over en bred palet af materiel. 

  - Vi er en virksomhed med en lang historie inden for elementstøtter og sikkerhedsmateriel – og vores strategiske fokus ligger entydigt her. Vores kunder ved, at de får det bedste kvalitets-materiel og korrekt rådgivning til den konkrete opgave hos os, siger Pia Søgaard Nielsen, der er direktør og siden juli 2023 medejer af virksomheden, i en pressemeddelelse.

   

  Kvinder i toppen

  Dansk Montage Supply A/S ejes i dag af Pia Søgaard Nielsen og Julie Bruun, som begge har mange års erfaring fra bygge- og udlejningsbranchen.

  Med to kvinder i front på virksomhedens topposter er Pia Søgaard Nielsen og Julie Bruun noget af et sjældent syn i en mandsdomineret, traditionelt tænkende branche. Noget, som de to kvinder og deres gode team af medarbejdere har planer om at gøre noget ved. 

  - Vi vil gerne gøre vores til at pudse betonstøvet af branchen og bane vej for nye måder at gøre tingene på. Vi skal alle i fællesskab løfte branchen og skabe nye løsninger, hvor vi spiller hinanden stærkere, tilføjer Pia Søgaard Nielsen.    Ser på muligheder for udvidelse

  Makkerparret har et ønske om yderligere vækst, der kobler sig naturligt til den niche, hvor man allerede har mange loyale kunder og en stærk markedsandel. 

  - Vi er i fuld gang med at udvide vores virksomhed, så vi får et ekstra ‘ben’ at stå på. Det er vi så langt med, at vi forventer at kunne løfte sløret for en markant udvidelse af vores forretning og vores tilbud til markedet i foråret 2024. Det vil geare os til yderligere vækst og cementering i branchen, siger Julie Bruun, der i 2018 købte Dansk Montage Supply A/S.

  Med deres nye fremtidsplaner er man allerede i gang med at tænke i mulige løsninger for en udvidelse af virksomhedens nye hovedsæde på 20.000 kvm. 

   

  Finansresultat for 2022

  I 2022 opnåede Dansk Montage Supply A/S et resultat før skat på mere end 21,5 mio. kr. mod 16,8 mio. året før. Samme billede tegner sig for egenkapitalens vækst. I 2022 udgjorde egenkapitalen mere end 24 mio. kr., hvilket er en fordobling i forhold til 2021.
  Anbefalede artikler