<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Fra Køgevej

Fra Køgevej

Anlægsentreprenøren Holbøll løfter bundlinjen i 2023 regnskab

 • Anlæg
 • Virksomhedsnyt
 • 2023-11-15

  På trods af strategiske investeringer er det lykkedes for Holbøll at levere et årsregnskab for 2022/23, der viser en omsætning på 352 mio. kr. mod 409 mio. kr. året før. Årets resultat efter skat er opgjort til 17.6 mio. kr. hvilket skal sammenlignes med sidste års resultat på 12 mio. kr.

  Carl-Ole Holbøll1Carl- Ole Holbøll

  Ejer og administrerende direktør i Holbøll A/S Carl-Ole Holbøll er godt tilfreds med årets resultat. Han udtaler:

  - Årets omsætning er lavere end sidste år, men det skyldes primært, at vi i foråret fik udskudt nogle større infrastruktur- og energiforsyningsprojekter, og som konsekvens reserverede det en væsentlig del af vores kapacitet, fortæller

   

  Modernisering af maskinparken skal skabe vækst

  Holbøll har store ambitioner for fremtiden, hvilket har betydet investering i flere udviklingsprojekter i 2023. Dette omfatter implementering af et nyt økonomisystem, som nu giver virksomheden øget økonomisk kontrol og forbedret effektivitet.

  Derudover har betydelige investeringer i medarbejderudvikling og uddannelse styrket samarbejdet med kolleger og samarbejdspartnere. Oprettelsen af det selvstændige maskinselskab Holbøll Maskiner ApS muliggør en mere strømlinet modernisering af maskinparken med fokus på at reducere tomgang og forbedre brændstofeffektiviteten.

   

  Investeringer i langsigtede udviklingsprojekter

  - Årets resultat er påvirket af de betydelige investeringer og organisatoriske ændringer, vi har gennemført i det forgangne år. Ledelsen ser det som en afgørende og nødvendig del af Holbølls forretningsstrategi at investere i langsigtede udviklingsprojekter, der skal styrke Holbøll og gøre virksomheden i stand til at imødekomme de kommende års vækst, krav og udfordringer. I 2024 er ambitionen ligeledes udvikling, afslutter Carl-Ole Holbøll.

  Billede1
  Ovenstående tabel viser udelukkende årsregnskabet for Holbøll A/S og inkluderer ikke datterselskaberne Entreprenør Søren Kristiansen A/S, SEG Miljø A/S og Sydsjællands Entreprenør Laboratorium.

   

  Anbefalede artikler