<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image

Bøjsø Jubilæum

Bøjsø fejrer 50 år med kompromisløs kvalitet: Vinduesproducent kombinerer traditionelt håndværk med moderne energikrav

 • Energi og Energioptimering
 • Byggeriets udvikling
 • 2022-07-25


  Siden 1972 har Bøjsø leveret nye vinduer og døre til historiske og bevaringsværdige ejendomme, hvor det klassiske og moderne forenes. I 2022 fejrer vinduesvirksomheden, der holder til i Vorbasse, sit 50-års jubilæum, og missionen om at genskabe tidligere tiders håndværksmæssige kvalitet og æstetik i kombination med moderne krav til energi og støj er stadig intakt. Jubilæet er netop blevet markeret med en arrangement for alle ansatte og deres familier.

  Lass Boeje og Jonna foran medarbejdernes gaveLasse, Bøje og Jonna foran medarbejdernes gave


  Huse med historie, hvor de fine detaljer og det oprindelige håndværk træder frem, er omdrejningspunktet for Bøjsø Døre & Vinduer i Vorbasse, der i år fejrer 50-års jubilæum.

  Det var Bøje Sørensen, der i 1972 åbnede sit lille snedkeri, hvor han hurtigt specialiserede sig i vinduer og døre i specialmål. I dag har sønnen Lasse Sørensen taget over, og han sætter stadig en ære i det gode håndværk og den klassiske byggestil:

   

  - Vi er i en niche, hvor der er stort fokus på respekten for de arkitektoniske detaljer og det æstetiske udtryk, og vi arbejder derfor tæt sammen med arkitekter om skræddersyede løsninger tilpasset kundens helt specifikke ønsker, forklarer han.

   

  Det er især historiske og bevaringsværdige bygninger, som Bøjsø leverer døre og vinduer til. Kundelisten tæller blandt andet Amalienborg og det eksklusive hotel Villa Copenhagen, som tidligere husede Københavns Centralpostkontor.

     - Det er projekter, som vi naturligvis er meget stolte af, og hvor vores passion for smukke trævinduer og -døre med ekstraordinær lang levetid virkelig er blevet udfoldet, fortæller Lasse Sørensen.

   

  De håndværksmæssige traditioner er stærkt forankret i virksomheden, hvor en stor del af de omkring 40 medarbejdere har en lang anciennitet med mange både 25- og 40-års jubilarer iblandt. Hele virksomheden har netop markeret sit 50-års jubilæum med et arrangement med blandt andet rundvisninger og aktiviteter for alle ansatte og deres familier.

   

  Bøjsø jubilæum4Bøjsø 50 års Jubilæum  De næste 50 år for vinduesvirksomheden er allerede godt i gang, hvor særligt den løbende udvikling og optimering af de koblede vinduer, der er virksomhedens speciale, er i konstant fokus:

   

  - Kravene til energi og støj skærpes løbende, og det skal vores produkter naturligvis kunne leve op til. Derudover forbedrer vi selve konstruktionen af både døre og vinduer, så de er nemmere at håndtere for håndværkere og montere i de ældre og bevaringsværdige bygninger, som vi oftest leverer til, siger Lasse Sørensen.

   

  Anbefalede artikler