<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
STARK DK 2

STARK-butik: STARK Group opererer under brandsene STARK i Danmark og Finland, Beier i Sverige og Neumann i Norge. 

Befæstigelseseksperten fischer indgår nordisk aftale med STARK

 • Materialer og Løsninger
 • Byggepladsen
 • Byggeriets udvikling
 • Gulve, Vægge og Lofter
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • Værktøj
 • Virksomhedsnyt
 • 2023-02-09

   fischer og STARK vil sammen give professionelle håndværkere på tværs af hele Norden mulighed for et bredt sortiment af innovative produkter inden for befæstigelse, skruer og klæb.

  fischer bliver leverandør af befæstigelse i STARKs 216 butikker i Norden. Aftalen med STARK er en del af fischers nordiske strategi om at udbrede kendskabet til bredden af befæstigelsesekspertens innovative produktsortiment. fischers administrerende direktør i Norden, Niels Kold Nielsen, byder STARK velkommen til virksomhedens detailprogram:   Niels Kold NielsenAdministrerende direktør for fischer i Norden, Niels Kold Nielsen forventer, at den nordiske samarbejdsaftale med STARK vil bidrage med særligt høj vækst på det nordiske marked.


  - Vi har en lang tradition for at samarbejde med professionelle tømmerhandler i Norden. Med STARK-aftalen bliver både fischers brand, men også adgangen til vores brede produktsortiment styrket, fortæller Niels i en pressemeddelelse.

   

  Ambitionerne er skyhøje og aftalen med STARK kommer da også til at spille en stor rolle i befæstigelsesekspertens indtog på det nordiske marked fremadrettet. 

   

  - Vi er lykkedes, når vi på tværs af Danmark, Sverige, Norge og Finland betragtes som mere end en nicheleverandør. Vi bliver i dag anset for at være en yderst professionel leverandør til den nordiske byggebranche, men de nordiske håndværkere kender ikke bredden af vores sortiment, og det skal vi have lavet om på. fischers produktsortiment består af hele 16.500 innovative produkter indenfor befæstigelse, skruer og klæb til både professionelle håndværkere og gør-det-selv-folk, og med STARK-aftalen kommer det budskab nu endnu længere ud og leve på det nordiske marked, fortæller Niels.

   

   

  Hos STARK er der da også glæde at spore over aftalen:

   

  - Med den nye aftale med fischer vil vores kunder indenfor det professionelle håndværkersegment nu få nem adgang til et bredt udvalg af varer og løsninger til befæstigelse. Det styrker vores position i markedet overfor særligt de professionelle håndværkere, siger kategorichef i STARK, Gustav Sand Koch.

   

  Nye tider, nordiske strategier

  Aftalen med STARK udspringer af et større strategisk arbejde, som startede for år tilbage. Hos befæstigelseseksperten har man nemlig de seneste år arbejdet på at tilgå markedet fra et nordisk perspektiv snarer end fra et landespecifikt perspektiv. 

   

  - Tidligere gav det mening at tage sine markedsinput fra de enkeltstående lande som selvstændige markeder, men da både entreprenører og slutkunder arbejder ud fra en nordisk tilgang, må vi også gøre det, siger Niels og fortsætter:

   

  - Da vi etablerede vores nye strategi, startede vi med, hvad mange faktisk vil mene, er den omvendte tilgang. Vi tog udgangspunkt i at skabe en ny logistikplatform, som skal sikre, at vi altid kan levere og sikre den bedste, professionelle service på markedet. Og det er netop det set up, der muliggør så omfattende aftaler, som den vi nu har indgået med STARK, afslutter Niels.

   

   

  fischer bliver udover leverandør af befæstigelse i hele Norden også leverandør af skruer i Norge og Finland. Det er ambitionen at udbrede aftalen på skruer til også at inkludere det danske og svenske marked indenfor den nærmeste fremtid.

   

  fischers produkter vil være at finde i 88 danske butikker.

   

   

  Anbefalede artikler