<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Silobil 1
Annonce

Silobil, alle billeder udlånt af VM Mørtel

Bæredygtige produkter og løsninger giver vækst i betonindustrien

 • Gulve, Vægge og Lofter
 • Materialer og Løsninger
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • Nordatlantisk Byggeri
 • 2022-03-30
 • | Tekst af Richard Neumeister
 • VM Mørtel er i dag en af de største leverandører af byggematerialer til både private og professionelle i Nord- og Midtjylland, samtidig med at man også er begyndt at operere i bl.a. Grønland, Island og Færøerne. Virksomhedens succes bygger på en sikker balancegang mellem årtiers traditioner og en evne til at være innovativ, forudseende og omstillingsparat til både nationale og internationale krav og standarder.

  Små sækkeSmå sække af mørtel og granitskærver (20 kg)
  Oprejst siloOprejst silo
   
   


  Det hele begyndte for over 60 år siden, da Ejgild Jensen startede Sejlstrup Maskinstation. Siden kom VM Mørtel og Sejlstrup Transport til, og sammen udgør de i dag en stærk entreprenørvirksomhed med over 150 ansatte, der sammen opererer i Midt- og Nordjylland plus hele det Nordatlantiske marked. VM Mørtel sælger og leverer direkte til byggepladser og byggemarkeder.

  - Vores mørtelprodukter inkluderer våd-, tør- og silomørtel, og vi er især stolte af vores egne kalk- og cementmørtler til murstensbyggeri, siger Leif Sørensen, den daglige driftsleder af VM Mørtel.

   

  - Og så er vi nok også gode til at lytte til og samarbejde med vores kunder. Vi trækker f.eks. ikke bare et tal ud af Excel-arket og påstår hårdnakket, at et eller andet projekt i teorien sagtens kan lade sig gøre, fordi det siger vores beregninger; hvis kunden siger, at det ikke virker, så virker det ikke, og så går vi tilbage og tilpasser produktet til kundens aktuelle byggeprojekt.
  VM Mørtel leverer også funktions- og receptmørtel efter bestilling, og du kan købe det i poser (sække med 20 kg.), big bags eller siloanlæg. Alt mørtel fra VM Mørtel er i øvrigt CE-godkendt, og virksomheden bliver flere gange årligt kontrolleret af Dancert, som netop specialiserer sig i at udføre certificering af bl.a. beton- og murværksprodukter. Hos VM Mørtel er kvalitet og miljøhensyn nemlig altid to sider af samme sag.

   

  Små funktionsmørtelPaller med CE-godkendt mørtel på vej til kunden
  VM 5 1000 kgBig bags a 1000 kg.
   
   

   

   

  EPD Forside

   

  EPD-deklaration som det første mørtelværk i Danmark

  Virksomheden kan også bryste sig med at være det første mørtelværk i Danmark med en dansk EPD-deklaration. Det har været en stor investering, men med den i hånden kan virksomhedens produkter nu bruges direkte i DGNB-certificeret byggeri, hvilket gør virksomheden både konkurrence- og bæredygtig på samme tid.

  - Det betyder, at vi nu kan dokumentere produkternes indvirkning på miljøet fra start til slut, siger Leif Sørensen.

   

  - Og vi ser også på andre tiltag, som f.eks. solceller på vores produktionshaller, så vi kan nedbringe vores energiforbrug. Tag f.eks. elprisernes himmelflugt det seneste års tid. For et år siden ville et nyt solcelleanlæg for vores vedkommende have tjent sig hjem på omkring syv år. I dag nærmer vi os fem. Vi kan jo godt se, hvilken vej vinden blæser både nationalt og internationalt, og hvis man kan spare både penge og skåne miljøet samtidig, så kan vi ikke se, hvorfor man ikke skulle gøre det.

   

  VM Mørtel holder fast i de gamle traditioner, hvor man indgår i en løbende dialog med kunden omkring deres helt specifikke behov, indtil opgaven er løst. Samtidig holder man sig på forkant med den teknologiske og miljømæssige udvikling i og uden for Danamark, hvilket gør, at VM Mørtel i dag er konkurrencedygtige ikke kun på pris og kvalitet, men også på bæredygtige produkter og løsninger, som tager hensyn til miljøet.


  Anbefalede artikler