logo
Annonce

Altaninddækninger sparer på energien

 

 

Glasinddækning af altaner er populært i Finland og Sverige. Nu har trenden fundet vej til Danmark.

 

Flere vælger at få deres altaner inddækket med glas for at give altanen højere brugsværdi. Men også for at få del i de energibesparelser, der ligger i altaninddækning. Tendensen kommer fra Finland og Sverige, hvor altaninddækning har vundet frem de senere år.

 

De lukkede altaner bliver især budt velkommen i andelsboligforeninger og almen nyttige boligforeninger, der med altaninddækningerne slår to fluer med et smæk. Dels opnår man markante energimæssige besparelser samtidig med at altanens brugsværdi øges. Mere brugsværdi for færre penge, hilses velkommen i de mange boligforeninger.

 

Finske Lumon, som er specialister i glasinddækninger og eksporterer til hele verden, forhandler sine løsninger gennem SnoerGlas i København, der står for rådgivning, levering og montering af glasinddækningssystemer til de Københavnske lejligheder.

 

Læs mere om Glas

 

En af de boligforeninger, der har valgt at inddække altaner er Hjortegården i Herlev, hvor SnoerGlas netop har inddækket en stor mængde altaner i forbindelse med en større boligrenovering. Aktuelt monterer Snoer Glas altaninddækning også i Valby op på Frederiksberg, hvor glasinddækning af altaner er valgt til.

 

Hos SnoerGlas forstår man godt, at den finske glasløsning er populær: Lumons glassystem løfter boligen betydeligt både æstetisk og energimæssigt. Det er varmebesparelserne i kombination med muligheden for at bruge rummet i vinterhalvåret, der har gjort glasinddækninger attraktive i de københavnske lejligheder.

 

Med glasløsningen beskyttes altanens overflader og strukturer, uden at reducere det lys, der strømmer ind i boligen. Mens foldedøren og glasinddækningen om vinteren hjælper med at holde kulde og støj ude af boligen, kan beboeren om sommeren åbne helt op for frisk sommerluft.

 

Læs også interview med Torben Snoer, direktør i Glarmestre Snoer og SønnerFlotte glasløsninger til BLOX

 

Få rådgivning om altaninddækninger hos SnoerGlas, der leverer og monterer glasinddækningssystemerne i hele Københavnsområdet. Læs mere her.

 

Ønsker du fremadrettet at modtage nye historier fra Bygge og Anlægsbranchen.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:

testEmail

*Nyhedsbrevet indeholder historier fra vores redaktion, brancheorganisationer og annoncører.

Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555