<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image

AFSLØRING: Ford løfter sløret for håndværkerfavorit

 • BYGGERIETS UDVIKLING
 • BYGGEPLADSEN
 • Varevogne og Transport
 • Den effektive byggeproces
 • 2022-05-09
 • Tekst af Thomas Schiermacher
  Fotos af Thomas Schiermacher
 • Ford går all-in på el og præsenterer den næste varevogn i rækken af biler, der skal overbevise håndværkerne om, at de sagtens kan køre på strøm.

  Den populære Transit Custom får sat strøm til og kommer i en 100 % elektrisk udgave. Sig goddag til E-Transit Custom.

  Varebilerne har længe haltet på rækkevidden, men Ford lover imponerende 380 km. (WLPT) i den nye kassebil, fuld trækkapacitet og mulighed for hurtigopladning.

   

   

  E-Transit Custom får også features som ProPower Onboard-funktionen, der med stik i varerummet kan sikre strømmen til håndværktøjet, telefoner eller lys til arbejdsområdet, hvis der er overarbejde på en mørk vinterdag.

  Udover det er der et mere markant design af varebilens LED-lygter.

  IMG_0686

  Flådestyring skal øge effektiviteten

  Fords har også lanceret et serviceprogram, Ford Pro, til varebilskunderne.

  Nye digitale løsninger sikrer, at flådeejere kan administrere deres forbundne og elektrificerede flådebiler.

  I dag har varebilskunder aftaler med adskillige udbydere, når de skal finde løsninger til deres varebilsflåder indenfor alt fra finansiering, software, opladning osv. De funktioner samler Ford nu i en platform.

   

   

  Ved præsentationen af Ford Pro i Barcelona imponerede systemet, der holder flådeejerne opdaterede om bilernes tilstand via liveopdateringer fra varebilerne, hjælp til software, ladeløsninger og finansiering. Systemet kan også overvåge køremønstre og på den måde uddanne chaufførerne til at få mest muligt ud af rækkevidden på bilen.

  Fords elektriske fremtid
  Inden udgangen af 2024 vil Ford lancere fire elektriske varebiler. Yderligere detaljer om E-Transit Custom offentliggøres i efteråret. Produktionen forventes at begynde i anden halvdel af 2023.

  Anbefalede artikler