<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
AEmaskiner-149
Annonce

A.E. Maskiner vender blikket mod Nordatlanten

 • Byggepladsen
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • Nordatlantisk Byggeri
 • 2022-04-20
 • | Af Tim Panduro

  A.E. Maskiner  har i sine 11 år oplevet en enorm vækst – også i Grønland, Island og på Færøerne, der bliver stadigt mere interessante områder for materielleverandøren.

  Det er gået stærkt for Randersvirksomheden A.E. Maskiner, siden den blev grundlagt for godt et årti siden.

  AEmaskiner-029
  AEmaskiner-090
   
   
  Den fremadstormende leverandør af nye og brugte entreprenørmaskiner og reservedele er hele seks gange blevet kåret som gazellevirksomhed af dagbladet Børsen. Det kan mærkes i hovedkontoret i Kronjyllands hovedstad. Her er der rift om både virksomhedens store udvalg af brugte maskiner af forskellige fabrikater, nye entreprenørmaskiner fra Volvo. minigravere samt det store udvalg af reservedele.

  - Vi kan mærke, at der er stor interesse for os og vore produkter, siger reservedelsekspedient Kasper Hougaard.


  Fokus på Nordatlanten

  Interessen kommer ikke kun fra Danmark. A.E. Maskiner har en voksende kundekreds blandt entreprenører, der arbejder i Grønland og Island og på Færøerne. Firmaets montører har flere gange løst opgaver i områderne og har fået en hands-on-oplevelse af de udfordringer, der kan være i de ofte krævende miljøer – og fra hovedkontoret i Randers er man også vant til at levere specialtilpassede løsninger, der kan håndtere strabadserne i Grønland og Island og på Færøerne.

  Netop de tre nordatlantiske områder er da også i fokus i  A.E. Maskiners strategi for fremtiden.

  - Gennem vores arbejde i områderne har vi lært meget om, hvilke behov og særlige udfordringer, kunderne møder, siger Kasper Hougaard.

  - Det har givet os mod på at tilbyde vore kompetencer. Hidtil har vi mest leveret reservedele til Grønland, Færøerne og Island, men vi vil gerne udvide, så vi også kommer til at tilbyde nyt materiel, specielt fra Volvo, siger han.

  AEmaskiner-119
  AEmaskiner-151
   
   
  Det er ikke kun klimaet, der kan give udfordringer, når maskiner og maskindele skal i sving i specielt Grønland. Det kæmpestore land kan også gøre det svært at få dele frem til fjerntliggende områder  – men netop her står  A.E. Maskiner stærkt, fortæller Kasper Hougaard.

  - Vi har kanaler til at få det derop både billigt og fleksibelt, så behov kan mødes hurtigt og nedetid kan reduceres, siger han.

  A.E. Maskiner er desuden i gang med endnu engang at finjustere serviceniveauet. I forvejen er virksomheden stolt af at kunne levere dele hurtigt og finde skræddersyede løsninger – og de evner bliver udbygget i den kommende tid.

  - Vi er ved at indføre en ny struktur på vores lager, hvor vi gearer op på det tilgængelige udvalg af både reservedele og nye maskiner. Det er vigtigt, at vi kan levere hurtigt, uanset om det er i Danmark eller for eksempel i Grønland, siger han.

  - Det er vigtigt for os, at forsyningssikkerheden er i orden, og vi hører fra kunderne at vore evner til at levere, være fleksible og noget så simpelt som at tage telefonen, når den ringer er det, de er gladest for. Vi kan hurtigt rykke på de fleste opgaver, og sådan skal det være. Det skal ikke være svært for kunden.


  Fakta:

  A.E. Maskiner blev grundlagt for 11 år siden i Randers af mekanikeren Anders Ebbesen.
  Oprindeligt var det et entreprenørfirma, men fokus skiftede hurtigt til handel med materiel og reservedele.
  A.E. Maskiner har oplevet en hastig vækst, og er seks gange blevet kåret som gazellevirksomhed af Børsen.
  Virksomheden holder til i et stort domicil ved motorvejen i Randers

  Anbefalede artikler