<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Milwaukee-værktøj-accu

Stemning fra BYGGERI’23 – den direkte kontakt giver stadig mening

 • Byggeriets udvikling
 • Den effektive byggeproces
 • Målbar bæredygtighed
 • 2023-03-24
 • | Af Mikkel Weber Sandahl

  På Byggeri-messen har det altid været pointen, at det vigtigste foregår ude på selve standene, og dialogen mellem producenter og brugerne er det egentlige formål. Efter en ufrivillig pause på fem år var det svært at vide, om BYGGERI’23 stadig rammer plet i forhold til en byggebranche, der er midt i en større omvæltning, men alt tyder på, at formularen holder.

  I år er det 19. gang, at messen finder sted, og der er livlig aktivitet rundt om på standene, hvor de besøgende afprøver og stiller spørgsmål om de nyeste produkter og løsninger. Messen har i år haft flere besøgende end forventet, og det skabte fra morgenstunden travlhed hos de 300 udstillere i messehallerne. Indenfor bød direktør for Danske Byggecentre Palle Thomsen velkommen, og direktør for Boligøkonomisk Videncenter, Curt Liliegreen, talte om den udprægede pessimisme, som præger branchen lige nu:

   

  - Vi skal huske, at beskæftigelsen er rekordhøj i byggebranchen. Den vil også være høj i de kommende år, også selv om byggeriet kommer til at tage nogle hug og få en midlertidig vækstpause. Byggesektoren har en særlig evne til tilpasse sig, og det det kommer også til at være tilfældet denne gang.

  Frederik-Engel-arbejdstøjFrederik Engel kan ikke løbe fra at være femte generation af F. Engel, og vi fik en snak om virksomhedens værdier. Det rigtige arbejdstøj er vigtigt for et godt arbejdsmiljø, og man fornemmer også et stort fokus på at tage skridt i en bæredygtig retning.


  Rene-Isuzu-pickup

  Salgsdirektør Rene Andersen fra Isuzu er med på Byggeri-messen for første gang, og han oplevede stor interesse for D-Max pick-up’en, som kan tilpasses hver enkelt virksomhed, hvad end man er entreprenør, anlægsgartner, kloakmester, jæger eller bare nyder at ankomme med stil til pladsen. Du kan læse en test af den nyeste D-Max i den kommende udgave af Bygge- & Anlægsavisen.


  Hanne-lavtox

  Bæredygtighedsdagsordenen har betydet, at træbyggeri vinder frem, men fugtigt træværk giver næring til larver og svampe, og vi talte med Hanne Berg fra Lavtox om deres produkter og løsninger. Hanne Berg har været med på Byggeri-messen i over 20 år, og hun glæder sig over, at folkene på mange nabostande er velkendte ansigter.
  wedi-vådrumLasse Bo Varberg Ervolder fra Wedi oplever, at der stadig er mange i den danske byggebranche, som ikke kender Wedis produkter, og derfor giver det stor mening at være her i direkte kontakt. Wedi har lanceret 125 nye varenumre i 2023, og man har med sine byggesystemer fokus på at lette arbejdsgangen og mindske muligheden for fejl i vådrum.

  Airtox

  Standen fra Airtox mødte én som et rumskib midt i Messe C, og man mærker, der er lagt vægt på lækkerhed og design, hvilket også har haft genklang uden for byggeriet.


  Ravendo-trillebør-skab-arbejdsmiljø

   

  Adm. direktør i Ravendo Tobias G. Nielsen fremviste de nyeste produkter, såsom et nyt affaldssorteringssystem til byggepladsen og et mobilt arbejdsskab, der med fed faste hjul nemt kan flyttes over alt på en byggeplads. Arbejdsmiljø er kommet højt på dagsordenen, og ofte har selv små forbedringer stor effekt for håndværkeren.

  Winerberger-kunstWienerbergers stand kunne man opleve kunstneren Kristian Vodder Svensson, som i løbet af messen har færdiggjort et værk, hvor grønne planter vokser frem på murstens-motivet. Kunstværket kan ikke købes, fortalte Kristian.


  Om BYGGERI’23 

  BYGGERI-messen har gennem årene positioneret sig som Danmarks største byggerimesse for byggevarer og afholdes hvert andet år i MESSE C i Fredericia. I år er det 19. gang, messen finder sted. Bag BYGGERI-messen står Danske Byggecentre, der er brancheorganisation for landets førende byggecentre, trælaster og byggemarkeder. BYGGERI-messen arrangeres i samarbejde med ca. 300 leverandører, som – fordelt på ca. 28.000 kvm. – udstiller produkter og løsninger. Messen besøges af byggeriets fagfolk.  

    
  Anbefalede artikler