<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
renuu
Annonce

Stigende interesse for post og pakkeløsninger fra Renz

 • Sikring og Adgangskontrol
 • Materialer og Løsninger
 • 2020-09-27

  Kollegier, plejehjem og boligforeninger vælger i stigende grad digitale postkasse- og pakkeanlæg. Men også virksomheder og lufthavne har fået øjnene op for, at det fleksible system fra Renz kan bruges til en lang række formål.

  Beboerne på BaseCamps nye kollegium, Birketinget på Amager, kan se frem til eget digitalt postkasse- og pakkeanlæg med mulighed for både at modtage, sende og returnere pakker.

  ­

   - Vi oplever en stigende efterspørgsel på de elektroniske løsninger, fordi det letter hverdagen. Kollegier er steder, hvor der bliver bestilt rigtig meget online. Så det er jo en kæmpe hjælp for beboere og administration at have et pakkesystem, så det ikke vælter rundt med pakker på kontoret, fortæller projektkonsulent Martin Lindgaard fra Renz.

   

  Bred vifte af distributører

  myRENZbox systemet er åbent for alle distributører.

   

  - Lige nu samarbejder vi primært med PostNord og GLS, men vi arbejder på at få at andre distributører med også. I princippet kunne man også koble det lokale renseri på, så de kunne levere renset tøj retur. Kun fantasien sætter grænser, siger Martin Lindgaard.

   

  Nem adgangskontrol

  Renz har også et samarbejde med de førende leverandører af adgangskontrolsystemer, og det betyder, at beboerne kan nøjes med en enkelt elektronisk brik til at åbne både døre, postkasser og pakkeanlæg.

   

  ­- Postkasserne har elektroniske navneskilte, og det betyder, at administrator nemt kan ændre navne centralt, når der er til- og fraflytninger. Samtidig betyder en mistet nøgle ikke længere, at der skal ændres låse og laves nye nøgler. Og det gør jo bare det hele meget mere smidigt, siger Martin Lindgaard.

   

  Også til lufthavne og intern logistik

  Det er især kollegier og plejehjem, der viser interesse for de elektroniske postkassesystemer og pakkeanlæg fra Renz. Men de er anvendelige til en lang række andre formål.
  For eksempel kan passagererne, der handler toldfrit i Billund Lufthavn, vælge at få varerne leveret og opbevaret i et pakkeanlæg fra Renz i lufthavnen.

   

  Tænk ud af boksen

  ­- Så på den måde er det et ret åbent system, som i virkeligheden kan integreres til alt – det handler bare om at tænke ud af boksen. I Esbjerg har man brugt Renz pakkeanlæg på kommunens sportsareal, hvorfra brugerne kan låne bolde og andet træningsudstyr. I  virksomheder kan man anvende myRENZbox til intern logistik. Hvis for eksempel en medarbejder skal have en ny mobiltelefon, modtager medarbejderen en SMS om, at pakken ligger i pakkeanlægget, det er nemt og sikkert, fortæller Martin Lindgaard.

   

  De elektroniske myRENZbox postkasseanlæg og pakkeanlæg kan leveres i mange RAL farver og sættes op, som man ønsker det – på standere eller monteret på en væg.

   

  Anbefalede artikler