<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Annonce

Giv din lejlighed et ekstra rum

 • 2019-12-19

  Den lidt mærkværdige overskrift har måske allerede fået dig til at stille et par spørgsmål. For hvordan kan man bare sådan lige tilføje et ekstra rum til en lejlighed? Hvis du ikke har regnet den ud, så hentydes der her til at udvide med en altan. Ved at tilføje en altan til lejlighederne i din boligforening får du nemlig et ekstra ”rum”. Et rum som beboerne helt sikkert vil få glæde af i sommermånederne. Men med flere og flere varmelamper på markedet, vil du rent faktisk også kunne bruge din altan om vinteren uden at fryse dine ører af. Det viser sig faktisk også, at altaner bliver mere og mere populære blandt danskerne. Dermed er altanen ikke kun en hyggelig tilføjelse; den kan også være en god investering. Er du yderligere interesseret i denne undersøgelse, samt hvad der gør altanen så populær, kan du læse mere her.

   

  Hvor meget koster en altan?

  Prisen på en altan afhænger af mange forskellige faktorer. Det er derfor svært at komme med et præcist estimat på prisen. Der er også stor forskel på prisen, alt efter hvem der varetager byggeriet. Men her skal du heller ikke blot vælge den billigste løsning. Den billigste løsning er nemlig ikke altid den bedste.

   

  Hvordan vælger jeg et firma til at bygge min altan?

  Uanset om du er indehaver af en forening eller er privatperson, er der masser af muligheder på markedet. Det vigtigste krav er i begge tilfælde, at der ikke gås på kompromis med kvaliteten. Det skal laves ordentligt fra starten af. Her kan du med fordel vælge firmaet MiNALTAN A/S. De tager sig nemlig af alt det praktiske med opmålinger, udregninger, byggetilladelse med mere. Her får du altså en stab af både dedikerede ingeniører, arkitekter og håndværkere. Du kan læse mere om processen på deres hjemmeside, hvor du også kan kontakte dem.

  Anbefalede artikler