<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Dansk Stillads Service A/S bliver landsdækkende efter aftale med Muehlhan A/S
Dansk Stillads Service A/S bliver landsdækkende efter aftale med Muehlhan A/S

Dansk Stillads Service A/S bliver landsdækkende efter aftale med Muehlhan A/S


Dansk Stillads Service A/S har indgået en aftale med Muehlhan A/S og overtager nu Stjerne Stilladser’s afdeling i Århus. Med denne aftale vokser det erfarne stilladsfirma til fire afdelinger og kan nu servicere byggebranchen og industrien med opsætning og nedtagning af stilladser i hele landet.

Per 1. august kan Dansk Stillads Service kalde sig landsdækkende med overtagelse af materielplads, medarbejdere og igangværende stilladsopgaver fra Muehlhan A/S i Århus.

 

Det er en strategisk vigtig aftale, der indfrier ledelsens ambition om ny vækst og giver bedre forudsætninger for at levere flere konkurrencedygtige stilladsløsninger til bygge- og vedligeholdsprojekter i Jylland.

 

- Vi glæder os til at udbrede vores model for ordentligt samarbejde og konkurrere om stilladsentrepriserne i Jylland og på Fyn, fortæller administrerende direktør og medejer, Johnnie Lønbirk.


Johnnie Lønbirk

 

Indledningsvis overtages stilladsopgaven bl.a. på Papirtårnet i Silkeborg, der opføres af totalentreprenøren KPC:

 

- Allerede nu er vi tilfredse med samarbejdet med vores nye stilladsleverandør. Vi forventer, at Dansk Stillads Service bliver ved med at overholde aftalerne og fortsætter den serviceorienterede leverance af materialetårn til hejs med trinvis hævning af stilladset, der til sidst når op i Papirtårnets 70 meters højde, fortæller Mikael Olesen, der er byggeleder på projektet hos KPC.

 

Derudover er Johnnie Lønbirk optimistisk i forhold til konkurrencesituationen og vækstambitionerne.

 

Det forklarer direktøren således:

 

- På trods af stilladsbranchens plettede ry og rygte, så er det vores opfattelse, at Dansk Stillads Service har et godt omdømme blandt vores sjællandske kunder i byggebranchen og på kraftvarmeværker. Derfor håber og tror vi på, at langt de fleste af vores landsdækkende kunder og samarbejdspartnere vil være med til at åbne nye døre for os i det jyske.

 

 

Høj kapacitet inden for stillads og hejs

Den nye materielplads i Lystrup har allerede fået tilført højere kapacitet med moderne materiel inden for både systemstilladser og elektriske hejse til materiale- og persontransport.

For udover Dansk Stillads Service, så lejer succesfulde Hejs.dk sig også ind for at lagerføre og servicere person- og materialehejse fra den nye Århus-afdeling.