<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Akustik i loft - valseværk
Annonce

Produktionsmaskiner, robotter og mennesker larmer. Accu-Dan hjælper med at skabe et bedre indeklima. Her ses akustikplader i loftet hos et valseværk.

Accu-Dan dæmper støjen og bekæmper dårlig akustik

 • Materialer og Løsninger
 • Gulve, Vægge og Lofter
 • Indeklima
 • 2020-10-04
 • Koncentrationsbesvær, nedsat indlæring og arbejdsindsats, stress og søvnproblemer. Listen over, hvordan unødvendig støj og dårlig akustik påvirker kroppen negativt, er lang. Derfor er det vigtigt, at der i private hjem og på arbejdspladser er fokus på den gode lyd.

  Hårde overflader af glas og beton, åbne rum og højt til loftet er med til at give dårlig akustik. Men ikke desto mindre er det sådan, mange virksomheder og private indretter sig, fortæller Carsten Knudsen fra virksomheden Accu-Dan, som holder til i Rødding og Kolding.

   

  Virksomheden har eksisteret siden 1964 og har mange års erfaring med akustikregulering og støjdæmpning.

   

  - Det har så stor betydning for arbejdsmiljøet. Og 9 ud af de 10 kunder, som vi hjælper med akustikregulering, bliver overraskede over, hvor lidt der skal til. De fortryder, at de ikke har fået hjælp til en bedre akustik noget før.

   

  Med i hele processen

  Accu-Dan har gennem årene hjulpet alt lige fra offentlige institutioner, industrien, kontorer, værksteder og private hjem med en bedre lyd. Virksomheden tager sig af hele processen og er med lige fra rådgivning, opmåling og opsætning, hvis der er behov for det.

   

  Løsningerne er altid individuelle, siger Carsten Knudsen. Nogle steder er der behov for akustikplader på vægge eller loft, andre steder skal der laves lydabsorberende skærmvægge eller monteres akustikplader og skum under borde og stole.

   

  - Det er aldrig for sent at akustikregulere. Vi kan altid finde en løsning uanset, om det er gammelt eller nyt byggeri, siger Carsten Knudsen og tilføjer:

   

  - Men det vigtigt at bruge fagfolk, som ved, hvad der skal til. Ellers kan man ende med at forværre situationen.

   

   

  Forskellige behov

  Accu-Dan ved, hvilke materialer og produkter, der er de rigtige. Med en professionel gennemgang og analyse hjælper de virksomheder og private i hele landet til den løsning, som passer til netop deres behov.

   

  - Der er stor forskel på, om det er en børnehave eller en vinduesproducent, der skal akustikreguleres, siger Carsten Knudsen.

   

  Accu-Dan har eksisteret siden 1964 og havde i de første år fokus på kunder i isoleringsbranchen. Men efterhånden er opgaverne udvidet til også at omfatte f.eks. akustikregulering, støjdæmpning og lydisolering. Virksomheden har pt hovedkontor i Rødding, men har netop udvidet med showroom, lager og værksted Jernet 33C i Kolding som vil blive deres fremtidig hovedkontor.


  “Det er aldrig for sent at akustikregulere. Vi kan altid finde en løsning uanset, om det er gammelt eller nyt byggeri.”

  Carsten Knudsen, Accu-Dan

   

   

  Løsninger til alle

  Afhængigt af blandt andet lokalestørrelse og indretning kræver det forskellige typer af støjdæmpning for at opnå det optimale resultat. Accu-Dan rådgiver og hjælper til at finde det rette produkt. Virksomheden kan blandt andet sørge for:

  • Akustik regulering af rungende lokaler
  • Støjdæmpning af alle former for maskiner, robotter med skum eller støjkabine omkring
  • Bulderhus /indkapsling omkring en maskine
  • Værkstedskontor
  • Flytbare vægge/støjværn på hjul
  • Støjsluse ved port åbning
  Anbefalede artikler