<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
vindunor besøg feb_2024 a (1)

Fra venstre til højre: Jens Sjøstrøm, Peter L. Clausen, LivingBetter, Casper Sørensen og Jes Vejby, Vindunor, Christian Thing, Torben Andersen, Jens Bo Nielsen og Christoffer Hansen, LivingBetter.

Vindunor skal producere Ventilationsvinduet

 • Virksomhedsnyt
 • Tag og Facade
 • 2024-02-14
 • | Af Mikkel Weber Sandahl
 • For at håndtere den stærkt stigende efterspørgsel på Ventilationsvinduet, har LivingBetter besluttet at samarbejde med Nordjyske Vindunor A/S, som således fremover skal være producent af vinduer med og uden ventilation til virksomheden.

  filosofvænget andelsboligerFilosofvænget, København: Andelsboligforening, som har skiftet vinduer og sikret det gode indeklima med Ventilationsvinduer i kombination med udsugningsvarmepumper for optimal genvinding af energien i afkastluften.


  Boligforeninger, boligudviklere og rådgivere har de senere år fået øjnene op for de forenklinger i byggeriet og forbedringer af indeklimaet, der opnås ved at inkludere Ventilationsvinduer ved udskiftning af vinduer eller når der bygges nyt.

   

  – Det er en stor og glædelig begivenhed for os at få et produktionssamarbejde med Vindunor, som er en anerkendt dansk vinduesproducent. Det har vi ønsket, fordi vi har stort fokus på både lavt CO2-aftryk og nærvær til løbende udvikling af vores unikke løsninger til både renovering og nybyg, udtaler adm. direktør Peter L. Clausen fra LivingBetteri en pressemeddelelse og fortsætter:

   

  – Vores faste samarbejdspartnere og producenter har hidtil været placeret uden for Danmark. Ved at flytte størstedelen af produktionen hjem og starte samarbejdet med Vindunor, får vi større konkurrencekraft og et større forspring på CO2-aftrykket end tidligere. Mange af vores kunder har stort fokus på at reducere CO2-aftrykket i byggeriet - og bliver godt hjulpet med entilationsvinduer og LivingBetter-løsningen. Nærheden giver os bedre muligheder for at videreudvikle på den unikke vinduesbaserede indeklimaløsning, der efterspørges mere og mere.


  Vi vil fortsat få produceret visse opgaver hos vores hidtidige samarbejdspartnere, men de vil ikke længere kunne dække behovet for volumen. Så samarbejdet med Vindunor ser vi som et perfekt match. Vi er stolte over at indgå produktionsaftalen med Vindunor, som vi oplever er en meget ambitiøs og kompetent virksomhed med 100% danskbaseret produktion. Sammen kommer vi til at gøre en stor forskel i markedet fremover, slutter Peter L. Clausen.

   

  – Samarbejdet og kontakten med LivingBetter har åbnet vores øjne for, hvor langt LivingBetter er kommet i markedet med Ventilationsvinduet. Vi anerkender det store og dygtige stykke markedsarbejde, de har udført, og som har ført til at Ventilationsvinduet indgår i så mange renoverings- og nybygprojekter. Vi ser, at dette nye samarbejde matcher vores ambitioner om at en større del af vores fremtidige vækst skal komme fra projektmarkedet, udtaler direktør Henrik Sørensen, Vindunor A/S i pressemeddelelsen.

   

  degnejorden klynge 2
  Degnejorden, Lejre: Eksempel på nyopførte rækkehuse med Ventilationsvinduer fra LivingBetter.

   

  Vindunor har licens til at fremstille Ventilationsvinduer, men Vindunor kommer ikke til selv at sælge ventilationsvinduer i eget navn. Alle opgaver, der omfatter Ventilationsvinduer, bliver kundemæssigt håndteret af LivingBetter og solgt under LivingBetter brandet. LivingBetter er specialister i at dimensionere og dokumentere energi- og indeklimaløsningen til alle slags byggeopgaver, hvori der indgår Ventilationsvinduer.

   

  Nyt design

  Ventilationsvinduet bliver fremover fremstillet som en del af Vindunor ’s Moderne 48 serie, hvor karmdybden kun er 127mm og termorudens placering giver øget lysindfald. Det giver et elegant design og forenkler sammenbygningen med ikke-ventilerede vinduer, hvor der er behov for det.

  Anbefalede artikler