<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
klimaskov
Annonce

Vil du gerne reducere din virksomheds klimaaftryk?

 • 2023-05-09

  Som virksomhedsejer har du sikkert et ønske om at drive en virksomhed, der er så grøn som muligt. Bæredygtighed er i den grad et buzzword, og det er vigtigt, at vi alle sammen trækker vores del af læsset for at passe på planeten. Heldigvis har du som virksomhedsejer også potentiale til at rykke en del på klimaregnskabet – der kan nemlig ske store ting, hvis alle hjælpes ad. Og der er mange forskellige måder, hvorpå du kan reducere din virksomheds klimaaftryk. Det kan du læse mere om i denne guide.

   

  Bliv klimaskovejer

  Har du nogensinde hørt om begrebet klimaskov? Hvis ikke, er det måske en god idé at kigge nærmere på det. En klimaskov er nemlig en skov, der er anlagt med det formål at optage og binde CO2, der kan kompensere for noget af den udledning, der kommer fra en virksomhed. En klimaskov fungerer altså som en slags kompensation for den CO2, dit firma udleder i hverdagen. Så en klimaskov forbedrer din virksomheds CO2-aftryk, og det er en god måde at skabe en grøn profil på. Heldigvis behøver det heller ikke være svært at blive ejer af en klimaskov – der er flere forskellige selskaber, der kan hjælpe jer med at etablere den.

   

  Benyt jer af bæredygtige energikilder

  En klimaskov kan naturligvis ikke stå alene – det er også vigtigt at kigge på, hvordan du kan forbedre din virksomheds konkrete CO2-udledning. Dette kan du for eksempel gøre ved at sørge for, at I i din virksomhed benytter jer af bæredygtige energikilder. Her er der heldigvis meget, I kan vælge mellem – for eksempel energi fra sol, vind og vand. Der er forskellige elselskaber og konsulenter, som kan hjælpe dig med, hvad der vil passe bedst til netop din virksomhed. Og ofte er der faktisk også økonomiske fordele ved at vælge en bæredygtig energikilde.

  Anbefalede artikler