<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image
Annonce

Steelwrist har skruet op for den danske service

 • BYGGEPLADSEN
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • Virksomhedsnyt
 • 2022-05-18
 • Tekst af Tim Panduro

  Dansk tekniker har givet endnu mere tilfredshed hos specialleverandør til entreprenørmaskiner. Siden Steelwrist opgraderede på supportfronten for et halvt år siden, har kunderne fået øjnene op for fordelen, fortæller supporttekniker.

  Grading_Bucket_Steelwrist_high
  Sweeper_Steelwrist_high-1
  Steelwrist_X20_Gripper
   
   


  Den svenske leverandør af helstøbte tiltrotatorer og hurtigskifter til entreprenørmaskiner s Steelwrist oprustede i efteråret 2021 på servicedelen på det danske marked.

  Det skete gennem ansættelsen af supporttekniker Emil Kaldahl, der er uddannet landbrugsmekaniker og har ti års erfaring som tekniker inden for det felt. Ansættelsen var et stort løft for kunderne, der hidtil har været henvist til at ringe til Sverige for at få hjælp, men nu kan trække på Emil Kaldahl i stedet.

  - Jeg supporterer forhandlere og værksteder, både ved at køre ud og ved at yde telefonsupport, og jeg kan klart mærke, at folk er godt tilfreds med at få en dansk stemme i røret, siger han.

  - Det er meget positivt at opleve, at kunderne mærker, at det går hurtigere og lettere, når man kan tale dansk i stedet for at skulle tale med en svensk support.


  Med en baggrund i landbrugsmaskiner er entreprenørbranchen stadig ny for Emil Kaldahl, der mærker konkrete forskelle på de to brancher.

  - Når det handler om landbrugsmaskiner, er fokus alene på, at prisen er lav. Så gør det mindre, at en maskine skal repareres igen efter to uger. Hos entreprenørerne har man stærkere fokus på, at tingene skal gøres ordentligt. Der er et stort fokus på driftssikkerhed, og det er selvfølgelig meget tilfredsstillende, når man arbejder som tekniker, siger han.


  Pallet_Fork_Steelwrist_high  De fleste opgaver kan løses via telefonsupport, men Emil Kaldahl er også glad for at møde kunderne direkte – både, når han kører ud på værkstederne og når han er kursusleder.

  - Det er rart at få sat ansigt på folk, konstaterer han.  Anbefalede artikler