<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image
Annonce

Bæredygtig installation af varmepumper

Smart genbrug sikrer bæredygtig installation af varmepumper

 • MATERIALER og LØSNINGER
 • Indeklima
 • 2021-10-22
 • Tekst af Thomas Schiermacher
 • Bæredygtighed spiller en større og større rolle over alt i byggeriet. I boligbyggeriet bliver varmepumper mere og mere populære, fordi de passer i bæredygtighedsdagsordenen. I Galten ligger Entrade, der leverer produkter til montering og servicering af varmepumper - og de har sat bæredygtigheden i fokus.

  Entrade leverer alt hvad installatører af varmepumper og komfortkøle-anlæg har brug for til installation, service og vedligehold.  Med mere end 1.300 forskellige varenumre er Entrade førende på området - i både installationstilbehør, væsker til service, kvalitetsværktøj og markedets bredeste program i kanaler og kanaldele.

  Genbrug af problematisk kølevæske

  Entrade har fundet en smart metode til genbrug af den dyre – og ikke særlig miljøvenlige – væske, som køleanlæg og varmepumper indeholder.

  - Vi har investeret i udstyr, hvor vi oftest kan rense kølemidlet og derefter genbruge det. Så skal det ikke bortskaffes. Det er en win/win-situation. Det giver en mindre miljøpåvirkning, og samtidig en kontant besparelse, når man ikke skal købe nye kølemidler og betale afgift for det. Vi genbruger og sparer kunderne for udgifter til nyt kølemiddel, forklarer Torben Lund, direktør i Entrade.

  - Vi fokuserer meget på bæredygtighed. Vi kigger på FN’s Verdensmål og det er klart, at det er noget man i dag skal arbejde for at implementere. Byggeriet er en stor udleder af co2 og derfor skal alle arbejde i den rigtige retning. Derfor har Entrade fokus på at vores produkter skal kunne skilles ad og kildesorteres, så mest muligt kan genanvendes, siger han. 

  A3C275C1-104B-49A5-84EA-A550F40F6A33_1_105_c
  EC254147-A75D-40DB-B854-98AB299B0C95_1_105_c
  2122FD1C-67B2-4F84-A518-D03FB0C22E36_1_105_c
   


  Læs også:

  Den gode indeklimakvalitet er sat på formel


  Produkter i FSC-træ 

  Installation af varmepumper handler meget om rør, slanger og ophæng. Men prikken over i’et er den sidste finish og de detaljer, der gør at kunder – private som erhvervskunder – er glade. 

  - Varmepumper er jo ikke kønne. Vi har udviklet flere løsninger og har bla. et ”hus” i FSC-certificeret træ til at skjule varmepumpeinstallationen. Den pynter virkelig og er designet til at optimere ydelsen på anlægget. Det handler om fremtiden. Vi skal vise ansvar. Det gør vi ved at vælge produkter, der er så bæredygtige som muligt, siger han. 

  Torben Lund i showroom


  Sikre leverancer til grossister og installatører

  Entrade leverer ikke direkte til forbrugerne, men sikrer at grossisterne og installatørerne har varer på hylderne når de skal bruge dem. De sidste 2 år har coronaen spillet en rolle, men Entrade har i kraft af sin stærke position kunnet sikre sine kunder leverancer. 

  - Vi er en stor spiller og har afdelinger i Sverige, Norge, Finland og her i Danmark. Så, når vi har manglet noget, har vi fundet det på lageret i de andre nordiske lande. Det er vigtigt, at man kan regne med os. Og det kan man, siger han.


  Læs også:

  Badeværelser forberedes ikke til fremtiden


  Entrade har fokus på at installatørerne har de bedste vilkår for at få varme- og køleanlæggene til at køre som de skal. 

  – Det, vi koncentrerer os om er, at montørerne har de nødvendige produkter for, at anlæggene fungerer optimalt. Vi vælger altid de bedste materialer uafhængigt af mærke eller model. Vi sørger for at have alt udstyr og værktøj til den perfekte montering, slutter direktør Torben Lund.

  Entrade har til huse i Galten tæt på motorvejen - ikke langt fra Aarhus.   Vidste du at …

  ·      Entrade leverer installationsmaterialer, værktøj og serviceudstyr til den professionelle og perfekte varmepumpe- og køleanlægsinstallation

  ·      Entrade har et tæt samarbejde med producenter og kunder og kender branchens udfordringer

  ·      Entrade er skandinavisk leverandør med eget lager og salgskontorer i de skandinaviske lande.

  ·      Den stærke position på markedet sikrer konkurrencedygtige priser.

  Anbefalede artikler