<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined
Annonce

Orsiivik & Godthåb Olietransport i Nuuk søger ansvarsfuld & hands-on nøglerolle som økonomichef 

 • 2023-03-27

  annoncebillede-jobopslag-redi


  Motiveres du af ansvar og muligheden for at gøre en forskel inden for økonomisk drift samt udvikling af en økonomifunktion? Som den nye økonomichef til to virksomheder, får du en alsidig og indflydelsesrig stilling, hvor du kommer til at blive ansvarlig for begge virksomheders økonomifunktion, herunder personaleansvarlig for to administrative medarbejdere og tre chauffører. Samtidig bliver du en del af en spændende koncern, hvor du kommer til at få en vigtig rolle.  
   
  Kort om virksomhederne 
  Virksomheden Godthåb Olietransport leverer brændstof til private husstande, entreprenører, tankstationer og skibe på havnen i Nuuk. Virksomheden Orsiivik leverer brændstof til motorbåde, køretøjer og entreprenørmaskiner og har en tilhørende butik der er Grønlands førende, sælger af jagtudstyr og fiskeriudstyr til private og erhverv.  Derudover driver virksomheden Grønlands Bådcenter og Orsiivik Marine Center. Grønlands Bådcenter sælger motorbåde, joller, snescootere og tilbehør. Orsiivik Marine Center foretager reparation af både, bådmotorer og snescootere. Begge virksomheder er datterselskaber til koncernen Malik Supply A/S som har hovedkontor i Danmark.  
   
  Du tiltræder en selvstændig og alsidig stillinghvor du, med direkte reference til CEO’en, bliver eneansvarlig for begge virksomheders økonomi og den videre udvikling af økonomifunktionen.  
   
  Dine primære opgaver indebærer 

  • Daglig ledelse af kontoret 
  • Økonomisk rapportering og likviditetsstyring 
  • Kontakt til bank, revisor og forsikring samt udvalgte kunder og leverandører
  • Ansvarlig for udarbejdelse af materiale til årsrapport til revisor 
  • Planlægning og udførelse af relevante møder på tværs af organisationen 
  • Udarbejdelse af interne kontrolfunktioner 
  • Ansvarlig for lagerstyring og lageropfølgning  
  • Udarbejdelse af budgetter 
  • Ansvarlig for rykkerprocedurer og kreditvurdering 

   

  For at få succes i stillingen kommer du fra en lignende alsidig stilling i Grønland, hvorfra du har fået god og bred erfaring med div. regnskabs- og økonomiopgaver. Som person er du kendetegnet ved at være både selvkørende, ansvarsbevidst og opfølgende. Du er vedholdende, initiativrig og har gode kommunikationsevner. Som leder er du god til at motivere de øvrige medarbejdere i en omskiftelig hverdag. Derfor er du også god til at bevare overblikket samt følge dine opgaver helt til dørs – også selvom der ligger mange forskelligartede opgaver på dit bord.  
   

  Dine faglige kvalifikationer 

  • Relevant økonomisk uddannelse
  • Solidt kendskab til økonomisystemer 
  • Fortrolig med integreret kassesystem og lagerstyringssystem  
  • Solidt kendskab til Excel 
  • Gode kommunikationsevner på skrift og i tale på dansk  
   (grønlandsk vil være en fordel men ikke et krav)  

   
  Vi tilbyder et spændende fuldtidsjob med både faglige og menneskelige udfordringer og et tæt samarbejde med 25 dygtige kollegaer. Du bliver tilbudt et job med ansættelsesforhold, hvor aflønning sker i overensstemmelse med stillingens krav på individuelle vilkår. Hertil kommer årlig feriefrirejse for familien og pensionsordning. Bolig og flytning kan tilbydes efter gældende grønlandske regler. 
   
  Sådan ansøger du 
  Er du den nye økonomichef til Orsiivik og Godthåb Olietransport, så skynd dig at sende din ansøgning og dit CV til christian@orsiivik.gl.Vi opfordrer dig at søge stillingen snarest muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Ansøgningsfrist senest d. 25. april 2023.  

  For yderligere information, besøg os på orsiivik.gl eller kontakt direktør Christian Frederiksen på telefonnummer: +299 48 41 00.  

  Anbefalede artikler