<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
STIHL_TS_710i_Produkt

Nyt til byggepladsen: STIHL skæremaskiner med ultimativ power

 • Værktøj
 • Arbejdsmiljø
 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Byggepladsen
 • Stål
 • 2023-12-14

  STIHL kommer ud med sine mest kraftfulde skæremaskiner til dato. TS 710i og TS 910i er udviklet til krævende skæringer eksempelvis af metalliske eller mineralske byggematerialer. Samtidig er der tænkt på ergonomi og flådestyring.

  De to nye stærke skæremaskiner, STIHL lancerer kommer med en effekt på henholdvis 5,2 kW (TS 710i) og 6,2 kW (TS 910i). Dermed er universalmaskinerne, som er udstyret med STIHL Injection, de hidtil mest kraftfulde skæremaskiner i STIHL sortimentet.

  Denne nye generation af skæremaskiner er effektiv og har robuste driftsgenskaber. Samtidig har de et lavt niveau af emissioner takket være den innovative kombination af STIHL indsprøjtningsteknik og en moderne forbrændingsmotor af scavenging-typen.

  – Den sensorstyrede brændstofmåling betyder i kombination med dekompressionsventilen og STIHL ElastoStart, at disse skæremaskiner er særligt nemme at starte, og for at slukke dem skal man blot trykke på stopknappen, fortæller Mats Gustafsson, Product Launch Manager hos STIHL Norden i en pressemeddelelse.

  Skæremaskinerne er udformet til skæreskiver med en diameter på 350 mm (TS 710i) eller 400 mm (TS 910i) og er udstyret med et STIHL antivibrationssystem.

   

  STIHL_TS_910i_Produkt

  Minimerer belastningen af brugeren

  Systemet mindsker vibrationer i håndtagene, så maskinerne kan styres meget nøjagtigt, og det muliggør præcisionsskæring i alle positioner. Det kompakte og solide maskindesign og balancen er også med til at minimere belastningen af brugerens led og muskler. STIHL har desuden integreret de nye skæremaskiner, hvad angår service og vedligeholdelse. Alle relevante data kan indhentes via diagnostikudtaget, og det effektive filtersystem øger levetiden.

   

  Smart løsning

  Skæremaskinerne kan nemt integreres i den cloudbaserede systemløsning STIHL Connected via en Smart Connector, som kobles til maskinen. For professionelle brugere tilbyder denne digitale maskinflåde blandt andet en detaljeret oversigt over alle relevante maskindata, som f.eks. driftstid og alder, samt kommende vedligeholdelse og vedligeholdelseshistorik.

  Fordele

  - Maksimal ydeevne: den elektronisk styrede brændstofindsprøjtning sikrer perfekte driftsegenskaber og høje drejningsmomenter under alle forhold og betyder, at skæremaskinerne ikke er følsomme over for højt skæretryk.

  - Optimeret vedligeholdelse og service: Motorelektronikken til STIHL TS 710i og TS 910i gør det muligt at få adgang til alle relevante data via diagnostikudtaget, så væsentlige systemdata kan indhentes på specialistværkstedet - og hvis der er behov for det, kan en fejl hurtigt lokaliseres og afhjælpes.

  - Let at starte under alle driftsforhold: en sensorstyret brændstofmåling garanterer godt start i kun to trin, uanset om maskinen er kold eller varm.  STIHL TS 710i og TS 910i kan fås hos autoriserede STIHL-forhandlere fra februar 2024.


  Specifikationer

  stihl-specifikationer  Anbefalede artikler