<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
construcia-nyhed-12-786
Annonce

Har du tænkt over, hvad der beskytter bag facaden?

 • Tag og Facade
 • 2024-03-22
 • Constructias SIDERISE RH- og RV-hulrumsbarrierer gør det nemt for kunderne at vælge en bæredygtig løsning til brandsikring af ventilerede facader.  

  Systemet bag Constructias SIDERISE RH- og RV-hulrumsbarriere bygger på løbende test og forskning inden for brandsikring af produkterne. Derigennem er udviklet en unik tilgang til brandsikring. Denne viden bruger Constructia til at tilbyde en robust løsning til hulrumsbarrierer, der kan minimere svigt i byggeprocessen.

  Med Constructias system kan man få skræddersyet en løsning som passer til projektet.

   

  Siderise RH- og RV-hulrumsbarrierer

  Med en unik tilgang, empirisk viden og mulighed for at levere en kundetilpasset løsning, er Constructia med til at sikre et velfungerende system. SIDERISE hulrumsbarriere er nem at arbejde med, kan designes til ethvert regnskærms-system og lever op til danske krav.  SIDERISE RH- og RV-hulrumsbarrierer til ventilerede facader er helt specifikt udviklet til at opfylde kravene for hulrumsbarrierer, brugt i drænede samt ventilerede facader. Brugen af hulrumsbarrieren vil sikre, at systemet dræner fugt indenfor facadekonstruktionen, samtidig med at den opretholder en luftstrøm. Desuden vil den, i tilfælde af brand, effektivt garantere et segl mod varme gasser og ild.

   

  construcia-nyhed-12-786-0

  Et standardiseret system, som er skræddersyet til formålet

  Constructia tilbyder systemløsninger, der både er designet til traditionelle konstruktioner og til forskellige facadesystemer med en horisontal ekspanderende hulrumslukning, som derved sikrer en funktionel ventilation og tætsiddende vertikal brandadskillelse. Disse løsninger er udviklet til at minimere fejl på byggepladserne, og er derudover med til at give en arkitektonisk frihed i designprocesserne. Vores løsninger bidrager til, at kunden kan få et standardiseret system, som er skræddersyet til formålet.

   

  Fordele ved at anvende system fra Constructia ApS

  - Hele systemet er tredjepartsgodkendt
  - Over 300 systemtest med diverse producenter

  Systemet er produceret til formålet

  - Hulrumsbarriere er nem i opsætning
  - En skræddersyet løsning
  - Godkendt til Svanemærket byggeri og kommer med en EPD

   

  Se hele systemet her: RH & RV Hulrumsbarrierer.

  construcia-nyhed-12-786-1

   

  VEJEN TIL BEDRE BYGGERI

  Constructia Aps tror på bæredygtige løsninger, og derfor er Constructia hulrumsbarriere godkendt til Svanemærket byggeri og kommer med en EPD.  EPD’en er endnu et skridt mod virksomhedens forpligtelse til at reducere miljøpåvirkningen. Constructias hulrumsbarriere vil gøre det nemt for kunderne at vælge en bæredygtig løsning til brandsikring af ventilerede facader.  Der kan foretages en LCA-beregning på en løsning, som er tredjepartsgodkendt, og kunderne kan opretholde friheden for arkitektonisk design med funktionalitet og sikkerheden i orden.

   

  Kontakt teamet hos Constructia og hør mere om hulrumsbarriere.

   

  Anbefalede artikler