<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
xwxjtqfo

El-lifte får vinduespudsningen helt ud i de øverste hjørner

 • Byggepladsen
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • 2023-09-07

  For otte år siden kunne man se den kinesiske terrakottahær i Moesgaard Museum. Nu er ’kineserne’ tilbage i form af Zoomlion el-lifte, fra Horsens Lift, som hjælper Hornsyld Vinduespolering i rengøringen af de enorme glaspartier.

  Mens de første solstråler lægger sig over Moesgaard Museum ved Aarhus, er fire eldrevne lifte brummende på vej op til hovedbygningens enorme glaspartier. Vinduespudsere fra Hornsyld Vinduespolering er for tredje gang i år i gang med  opgaven at vaske og polere ruderne, så museet tager sig godt ud, når gæsterne kommer.

   

  Hornsyld Vinduespolering har varetaget opgave at rengøre vinduerne, siden museet i 2014 rykkede ud i den nye bygninng. Man ved derfor, at opgaven kræver det rette materiel til at nå de øverste hjørner af vinduespartierne. Til det har de fået anbefalet at benytte de nyeste eldrevne bomlifte fra kinesiske Zoomlion af deres faste samarbejdspartner hos Horsens Lift. John Glyngfeldt er ejer af Hornsyld Vinduespudsning og han fortæller at man har et ønske om at drive en så miljøvenlig virksomhed som muligt.

   

  – Så da vi fik foreslået at skifte de sædvanlige dieseldrevne lifte ud med el i stedet, var vi friske på ideen. Bygningens udformning og størrelse giver i sig selv en udfordring. Og da vi samtidig heller ikke må køre på græsset, skal vi være sikre på, at vi kan stole på materiellet, og at de har de rette egenskaber og specifikationer, siger han i en pressemeddelelse og tilføjer:

   

  – Nu har vi benyttet Zoomlion ved Moesgaard og andre lignende arbejdsopgaver i over et halvt år. Det har vi ikke fortrudt. Liftene har den maksimale højde og rækkevidde, vi har brug for, og så er de næsten lydløse og nemme at betjene. De er perfekte til opgaven.

   

  RCFfVIyw   

  Zoomlion har været en central del af Horsens Lifts sortiment i over to år, og grundlægger og ejer af Horsens Lift, Esben Vernholt Jensen glæder sig over, at John Glyngfeldt og hans folk har taget de nye lifte til sig.

   

  – Med Zoomlion tilbyder vi det nyeste og mest avancerede eldrevne maskinel på markedet. Jeg kender John og Hornsyld godt, og jeg er derfor ikke overrasket over, at de kunne se fordelene i at gå over til el i stedet for diesel. Der er en klar trend både i det private og offentlige mod, at også maskinelt udstyr skal være så bæredygtigt som muligt, og her er Zoomlion bare virkelig langt fremme i udviklingen, siger han og runder af:

   

  – Og så synes jeg, det er lidt sjovt, at den første specialudstilling på det nye Moesgaard var terrakottahæren, og at der nu er kinesiske maskiner til stede ved museet igen.

   

  Info: ZOOMLION ZT 26JE

   

  Arbejdshøjde

  28,70 m

  Platformshøjde

  26,70 m

  Platform

  0,91 x 2,44 m

  Rækkevidde

  22,1 m

  Højde

  2,82 m

  Maskinbredde

  2,49 m

  Sammenklappet højde

  2,82 m

  Længde

  11,91 m

  Platformskapacitet

  454/300 kg

  Vægt 

  17900 kg

  Drivmiddel

  Batteri/Li-ion

  Dæktype

  Massive

  Anbefalede artikler