<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
DSCF4783 2

Jasmin Vejnø Halling, der bor i Vordingborg, øvede i mange uger på de forskellige discipliner, der bliver en del af den store konkurrence i Italien

Bygningsmalerelev fra EUC Sjælland kom i top 10 ved WorldSkills

 • Byggeriets udvikling
 • Materialer og Løsninger
 • Uddannelse og Rekruttering
 • Gulve, Vægge og Lofter
 • Renovering
 • 2022-11-10

 • EUC Sjælland stillede op med bygningsmaler Jasmin Vejnø Halling ved Worldskills 2022, der er konkurrencen for de dygtigste unge håndværkere i verden. Her snuppede hun en flot top 10 placering.

   

  DSCF4745Jasmin Vejnø Halling, der bor i Vordingborg, øvede i mange uger på de forskellige discipliner, der bliver en del af den store konkurrence i Italien


  EUC Sjælland deltog i intet mindre end WorldSkills 2022 den 3.-6. november 2022, der er en konkurrence for verdens bedste unge håndværkere.

  Konkurrencen skulle have været afholdt i Shanghai i Kina, men blev afholdt i Bolzana i Italien i stedet grundet pandemien.

   

  Den ultra-dygtige bygningsmalerelev Jasmin Vejnø Halling, udlært ved Poul Pedersen & Søn fra EUC Sjælland placerede sig som den anden bedste kvinde i verden blandt verdens skarpeste og klogest hænder i bygningsmalerfaget. Hun fik en 8. plads ud af 13 pladser. Den eneste kvinde, der lå før hende var en franskmand, der fik en delt 2. plads. 

   

  - Konkurrencen var i den grad hård, og det var en oplevelse for livet at se, hvordan de forskellige lande arbejdede i forhold til hinanden. Vi gik til opgaverne forskelligt, men ingen af os nåede at blive helt færdig med opgaven, da den var så svær og presset på tid, fortæller Jasmin, der er på vej hjem fra Italien. 

   

  - Som jeg sagde inden konkurrencen, var det vigtigt for mig at blive tilfreds med mig selv, og stolt over det jeg har lavet. Og det er jeg. Jeg lærte meget af mine medkonkurrenter og har fået nogle sociale kontakter rundt i hele verden, slutter Jasmin.

   

   

  Anbefalede artikler