<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Test af Fein MultiMaster: En stille revolution
Test af Fein MultiMaster: En stille revolution

Test af Fein MultiMaster: En stille revolution


Bygge- & Anlægsavisen har trukket i arbejdstøjet og har testet noget af markedets nyeste værktøj. Værktøjet er blevet lagt i hænderne på håndværkere fra Mik’s Multibyg, der har testet og vurderet det ud fra deres lange erfaring i byggebranchen. Denne gang er det Feins MultiMaster, der er under luppen.

 

Tyske Fein skabte i 1986 deres MultiMaster, der straks blev en stor succes. Dette er et universalsystem til ombygning og renovering og var dengang som nu et produkt, der hurtigt blev populært takket være sin fleksibilitet. Men Fein har ikke ladet udviklingen gå i stå.

 

Det har resulteret i den helt nye MultiMaster Top, der i fremtiden vil danne skole inden for denne type maskiner, takket være den selvbærende motor med vibrationsfrakobling. Øjenbrynene løftede sig allerede, da vores testpanel startede Multimasteren:

 

- Det her er jo helt vildt! Støjniveauet er jo så lavt, at man slet ikke kan sammenligne det med ældre modeller, udbryder Henning og Emil i kor.

 

De går straks i gang med MultiMasteren og benytter både dens skære og slibefunktioner. Henning fortsætter sin ros:

 

- Det her er virkeligt en forbedring, der vil noget. Selv når vi sliber og skærer, er støjniveauet til at have med at gøre. Deres forsøg på at minimere de kraftige vibrationer er i den grad lykkedes.

 

Det her er et redskab, der ikke alene er en fornøjelse at bruge, men som kan have en virkeligt positiv indflydelse på mange af de fysiske gener, man kan være uheldig at tillegne sig i vores branche.

 

Udskiftningen af de forskelige funktionselementer foregå nemt og hurtigt takket være den fikse QuickIN-hurtigspændingssystem. Trods sine beskedne 1,4 kg, rummer MultiMaster Top en 350 watt motor, der med 10.000 til 19.500 svingninger i minuttet leverer rigeligt med power.

 

Testpanelet var enige om, at dette produkt vil blive helt uundværligt for alle, der kan gøre brug af dens mange funktioner. Her var der uden tvivl tale om en udsøgt stille revolution.

 

 

FAKTA:

Fein MultiMaster Top FMM 350 QSL

Optagende effekt: 350 W

Svingninger/min: 10.000-19.500

Højeste lydgene: 84 dB

Vægt: 1,4 kg