<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
inside-weather-OzqieLcs464-unsplash (002)
Annonce

Danskerne er betagede af boligindretning- Indret så det kan ændres

 • 2021-08-06


  Det er tydeligt, at en stor del af danskerne er dybt optagede af boligindretning. Det bliver afsat massevis af indretningsmagasiner og sendefladen er fyldt med programmer om indretningstips. Hvis du er en af de danskere, der er blevet betaget af boligindretning, har du dog sikkert også opdaget, at det også kan være en dyr og omstændig hobby, når den ikke kun foregår i fjernsynet. Det gør sig ikke mindst gældende, hvis du ved, at der er ting, du kommer til at ændre efter få måneder eller år. Heldigvis er der måder, du kan indrette, der gør det nemmere at ændre indretningen senere hen.

  Modulære møbler

  Det handler selvfølgelig først og fremmest om at have møbler og indretningsgenstande i det hele tager, der er nemme at flytte rundt på og måske sågar ændre. Det er den såkaldte modulsofa et oplagt eksempel på. En modulsofa er nemlig præcis hvad det lyder som. Det er en sofa bestående af små moduler, hvilket betyder, at du kan ændre på sofaens form. Det ene år kan du have en hjørnesofa, mens den samme modulsofa fungerer som to sofaer om et stuebord.

  Med en modulsofa i stuen, skal du altså ikke være bange for, at du har fastlagt dig på et bestemt layout eller en bestemt stil i stuen. En modulsofa er dog nok også det mest ekstreme i den gerne og du finder næppe et skab eller lignende med samme egenskaber. Du kan dog finde hylder, der kan hægtes sammen og splittes efter forgodtbefindende, ligesom du kan finde borde, der let udvides eller senge med udskiftelige rammer. Hvis du bevidst går efter den slags møbler, bliver det langt nemmere, når du uundgåeligt kommer til at ville indrette på ny.

  Husk nips og vægpynt

  Der er dog også andre hensyn, der bør tages, hvis du gerne vil indrette mest muligt modulært. Forsøg for eksempel gerne at gøre de største elementer i hjemmet mest muligt neutrale i både farve og udtryk. På den måde skinner nips og vægpynt så meget desto mere igennem rent stilistisk, og da det er billigere og nemmere at flytte, er det også at foretrække. Det samme kan siges om selve hjemmets layout. Det er svært at fjerne vægge, men hvis du forsøger at holde store og åbne rum, kan de altid lukkes af med gardiner, møbler eller lignende.

  Sidst men ikke mindst bør du også være opmærksom på, hvor stærkt et værktøj malerpenslen er i din indretning. Farven på væggene har enormt stor betydning for stemningen og udtrykket i rummet og sågar hjemmet, men det er relativt nemt og billigt at male væggene over. Det er i hvert fald både billigere og nemmere end at skulle købe nye møbler. Hvis du indretter, fordi du ikke kan lade være, så er det ovenstående altså vejen frem for dig.

   

  Anbefalede artikler