<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Værktøjstest: DeWalt Flexvolt kompressor – En verdensnyhed
annonce

Værktøjstest: DeWalt Flexvolt kompressor – En verdensnyhed

 

DeWalt har netop lanceret denne 54V-kompressor, der gør det muligt at udføre opgaver, der kræver trykluft hvor som helst, helt uafhængigt af en strømforsyning. Det er den første af sin slags i verden, og med en vægt inkl. batteri på kun 12 kg, er den nem at have med på farten. Kompressoren er også kompatibel med al slags trykluftværktøj uanset mærke, så den kan integreres i ethvert værktøjsarsenal.

 

Tekst af Alexander Tengbjerg og Mikkel Weber Sandahl

 

 

Kompressoren får fra starten stor opmærksomhed fra testpanelet, da den er helt ny på markedet, og alle kan straks se potentialet. Alle er dybt imponerede over vægten og hvor handy, den er.

 

- Det er sgu et smart stykke værktøj. En batteridreven kompressor er noget jeg personligt godt kunne tænke mig. Hvis bare der var en skulderstrop på, så ville jeg kunne gå rundt med den på ryggen hele dagen, griner Søren Frost fra Vestegnens Tømrer og Snedker Enterprise

 

Læs også om DeWalts TSTAK Connected Radio & Lader: En solid radio til byggepladsen

 

- Når man arbejder på et tag, så er det enormt smart med den her kompressor – eller bare i en lejlighed. Det er i det hele taget bare rart at arbejde uden at skulle bekymre sig om et mylder af ledninger, indskyder Steffen Slott Jørgensen fra Hoffmann.

 

Læs mere om Værktøj

 

Asmus Kromann fra Den Grå Tømrer tager den op og justerer på den:

 

- Sådan en har jeg aldrig set før, men det er da noget, som vi har manglet. Den er jeg fan af, og jeg er ikke tvivl om, at vi kommer til at se den som en fast bestanddel på danske byggepladser fremover.

 

- Det er virkelig en nyhed, der vil noget. Der skal til gengæld være noget af et batteri til sådan en krabat, så det er rart at se, at man skal bruge deres 54 V batteri, så man er sikker på, der er power nok til en hel dags arbejde, afslutter Morten Arnek fra KN Byg.

 

 

Læs mere om DeWalt 54V DCC1054N Flexvolt kompressor på DeWalt hjemmeside

 

 

Tekniske specifikationer:

Tankvolumen: 9.5 l

Spænding: 230 V

Driftseffekt: 0.4 Hestekræfter

Effekt: 300 W

Pumpetype: Olie-fri

Maks. Tryk: 9 Bar

Luftfortrængning: 48 l/min

Slagvolumen : 31 l/min

Støj LWa 1sd: 92 db

Støj LPa 1sd: 79 db

Vægt: 12 kg (inkl. Batteri)

 

 

Bygge- & Anlægsavisens håndværkerpanel:

 

Roskilde Tekniske Skole - Danmarks snedkerelite

Roskilde tekniske skoleExponentDen Grå Tømrer og Hoffmann, har stillet tre af deres dygtige Skills-elever og lærlinge til rådighed.

 

Justian Raahauge er i lære som maskinsnedker hos Exponent A/S og har vundet DM i Skills for bygningssnedkere. Han skal senere på året repræsentere Danmark ved EM i Skills i Ungarn.

 

Asmus Kromann er i lære som bygningssnedker hos Den Grå Tømrer og fik en flot fjerdeplads ved DM i Skills dette år.

 

Steffen Slott Jørgensen er i lære som bygningssnedker hos Hoffmann og skal dyste ved DM i Skills for første gang i 2019.

 

KN Byg: Vinder af Årets Håndværker

I 2017 vandt det familieejede KN Byg prisen Årets Håndværker i kategorien Tømrer 10+ ansatte. Både i 2016 og 2018 har de været blandt finalisterne. De stillede deres to erfarne tømrere Martin Johansen og Morten Arnek til rådighed.

 

Vestegnens Tømrer og Snedker Enterprise: Service i højsædet

V.T.S. udfører en bred vifte af tømrer og snedkeropgaver, hvor målet er at levere et stykke kvalitetsarbejde til en fornuftig pris. Fokus ligger især på at rådgive og sparre med kunderne, før arbejdet påbegyndes. Her stillede tømreren Søren Frost op til at prøve kræfter med værktøjet.

 

 

 

Tak til AO Johansen

Bygge- & Anlægsavisen har i værktøjstesten fået lov at benytte AO Håndværkerbutik på Ingerslevsgade 54 i København, hvor vi mærkede både stor faglighed og et højt serviceniveau hos alle medarbejderne. Brødrene A&O Johansen A/S er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Albertslund. AO Johansen har i over 100 år været førende inden for salg af materialer til tekniske installationsmateriale i Danmark, og i dag tæller man omkring 700 medarbejdere og et sortiment på over 400.000 produkter.