<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
thumbnail_image002
Annonce

Udvikling af et nyt bæredygtigt og topmoderne stadion til Aarhus med respekt for områdets historie og unikke natur skal gøre Kongelunden til et samlingspunkt for alle aarhusianere og byens gæster. Foto: Google Maps

Kom i dialog om nye spændende projekter i Aarhus

 • Hotel og Konference
 • Projekter
 • LANDSKAB OG BYRUM
 • Byggeriets udvikling
 • Byggeprojekter
 • Byrum
 • 2022-03-09

  Er du interesseret i at høre Aarhus KommuneEnemærke & PetersenTransform ArkitekterVejdirektoratet og AFRY fortælle om nogle af deres kommende projekter? Så kom til bygge- og anlægskonference onsdag d. 23. marts og mød nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

  Aarhus Kommune er i fuld gang med udviklingen af et nyt banebrydende og topmoderne stadion, som en del af et ca. 200 hektar område i Kongelunden i Aarhus, hvor publikum kan få endnu bedre og mere intime idræts- og eventoplevelser.


  Chefkonsulenter Trine Berthold og Line Willacy fra Kongelundens Sekretariat ved Aarhus Kommune fortæller om udviklingsplanen for hele Kongelunden, herunder placering af et nyt bæredygtigt stadion med respekt for områdets historie og unikke natur, som skal gøre Kongelunden til et samlingspunkt for alle aarhusianere og byens gæster.


  Tegnestueleder Lene Hammer beskriver herefter en række af Transform Arkitekters nuværende og kommende projekter, som skal være med til at udvikle nye og transformere eksisterende bydele i Aarhus. 

  downloadI Fællesskabets Hus er der både plads til samlende aktiviteter, så nye venskaber opstår, Illustration af Transform


  Kom i dialog om nye spændende projekter i AarhusHerudover deler relations-& markedschef Claus Kjøngerskov viden om Enemærke & Petersen og hvilke regionale projekter, som de arbejder med herunder, hvordan deres byggeledere, håndværkere og samarbejdspartnere implementerede den nye metode “den hjælpende hånd” på projektet, så samspillet mellem mandskab og materiel fungerer bedre i praksis og forbedrer det fysiske og psykiske arbejdsmiljø.

  AFRY's afdelingschef for konstruktion i Aarhus, Anders Bergstrøm giver eksempler på, hvordan en af nordens største rådgivere tænker bæredygtighed, energibesparelser og indeklima ind i et par af de kommende projekter, som er på tegnebrættet.


  image004Et nyt boligbyggeri ser snart dagens lys på Nordlandsvej – Illustration: Afry
  På konferencen kan også høre afdelingsleder for projekt- og vejudstyr Michael Aakjer Nielsen informere om Vejdirektoratets dynamiske indkøbssystem, som nu også anvendes på mindre anlægsprojekter som fx. ændringer af cykelstier, etablering af buslommer og mindre ombygninger af kryds.

  Læs mere og tilmeld dig til arrangementet her.

  Building Network hjælper vi dig med at få mere viden om kommende bygge- og anlægsprojekter, skabe større synlighed overfor branchens aktører og komme i tidlig dialog med nye værdifulde relationer.

  Kunne du tænke dig at høre, hvad vi gør anderledes og få hjælp til at bygge flere stærke relationer til en af vores fremtidige konferencer, så book 30 minutters 1:1 virtuel sparring.  
  Anbefalede artikler