<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
x1000w-Week 16_BAUM

Fristads bliver medlem af europæisk netværk for bæredygtige virksomheder

 • Byggeriets udvikling
 • Byggepladsen
 • Virksomhedsnyt
 • Beklædning
 • 2022-04-25

  Fristads ønsker at være den førende leverandør af bæredygtigt arbejdstøj. Ved at gå ind i B.A.U.M. e.V. håber Fristads at kunne udveksle erfaringer til at komme videre på deres rejse mod at blive endnu mere bæredygtige.

  - Ved at blive en del af B.A.U.M.-netværket, håber vi at kunne udveksle idéer med andre virksomheder såvel som dele egne erfaringer og få nye – alt sammen som en del af vores rejse mod at blive en endnu mere bæredygtig leverandør. Vi tror på, at godt arbejdstøj skal passe på dem, der har det på, men ikke på baggrund af unødig belastning af miljøet, siger Thomas Syring, Director DACH hos Fristads.

     Leder vejen indenfor bæredygtighed


  Fristads – som er Kansas’ svenske søsterbrand - har det langsigtede mål at lede arbejdstøjsindustrien, når det kommer til bæredygtighed, og det var da også banebrydende, da Fristads i 2019 lancerede verdens første miljøvaredeklarerede tøjkollektion, Fristads Green. Alle Fristads Green-produkterne har en miljøvaredeklaration (EPD), som viser produkternes totale miljøpåvirkning fra konstruktion og materialevalg til restaffald og transport.

   

  I løbet af 2022 udvides Fristads Green med en kollektion af bæredygtigt arbejdstøj med høj synlighed – Fristads Green High Visibility – der, som den første HiVis-kollektion i verden, er produceret med en lavere miljøpåvirkning. Fristads arbejder på at tilbyde miljøvaredeklareret arbejdstøj til alle segmenter.

   

  Om B.A.U.M. e.V.

  Som netværk er B.A.U.M. e.V. forpligtet til at fremme den centrale problemstilling: en leveværdig fremtid gennem bæredygtig virksomhedspraksis. Grundlagt i 1984 og med over 700 medlemmer er netværket i dag en stærk stemme af bæredygtigt drevne virksomheder og en drivkraft for bæredygtig udvikling i Europa.

  Anbefalede artikler