Oras Armatur

Oras Armatur A/S

 

Oras er en stærk leverandør af avancerede armaturer, der er med til, at gøre din hverdag lettere – alt i mens, at der tages hensyn til miljøet.  Oras er markedsleder i Norden og førende i det kontinentale Europa. Virksomhedens mission er, at gøre brugen af vand let på en bæredygtig måde – visionen er, at blive europæisk markedsleder på avancerede sanitetsartikler. Alle Oras’ produkter produceres på egne fabrikker i Europa.

Oras-Electra_HANSALIGNA_smart_touchless_matte_black_block_860x480

 

Vi skaber Water Smart berøringspunkter og rum

Water Smart dækker alle aspekter af livet, hvor og når der bruges vand: fra private til offentlige steder. Kontorer, fabrikker, virksomheder, skoler, hospitaler og institutioner, private hjem og mødesteder kan være eller blive Water Smart.

 

About-us_our-brand_professional_860x480

 

Vi tilbyder Water Smart produkter og tjenester

Water Smart betyder sikker, hygiejnisk, behagelig og energieffektiv brug af vand. Vi gør brug af data for i størst muligt omfang at forstå, hvordan vand bruges på en bæredygtig måde, i realtid. Vores produkter er nemme at installere og tilgængelige for alle. Vi har erfaringen og ved, hvordan vi skaber de smarteste måder at bruge og nyde vand på.

 

About-us_our-brand_brand-promise_vision_860x480

 

Vi faciliterer Water Smart Living

Water Smart Living krystalliserer visionen med vores brand: Vi gør vandoplevelsen smart, praktisk, sikker og bæredygtig til gavn for mennesker, virksomheder, samfundet og miljøet. Vi faciliterer Water Smart Living.llizes our brand vision: We make water experiences smart, convenient, safe and sustainable for the benefit of people, businesses, society and the environment. Enabling Water Smart Living.