<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">

Kingspan

Kingspan A/S

 

Vi fører an i udviklingen

 

Alle fortjener at bo og arbejde i bygninger med lavt energiforbrug og lav CO2-udledning. Vi hjælper vores partnere til at få større forståelse for fordelene ved at skifte fra traditionelle isoleringsmaterialer og byggeteknikker til mere effektive løsninger.

 

Nogle producenter gør kun lige det, der skal til for at opfylde lovkravene. Det er ikke sådan, Kingspan arbejder. Vores store investeringer i forskning og udvikling giver os en særlig position og sikrer os et stort teknologisk forspring.


Kingspan hjælper dig med at bygge bedre

 

Kingspan er allerede repræsenteret i 120 lande over hele verden, men vi  er stolte af at kunne tilbyde produkter og tjenester, der tilpasses de lokale forhold og leveres af lokale team – støttet af et stort globalt netværk af eksperter i hele koncernen.

 

Vores kunder samarbejder med os , fordi vi gør dem i stand til at "bygge bedre". At "bygge bedre" kan betyde, at man forkorter byggeperioden, opnår større energibesparelser og reducerer løbende omkostninger, eller at man leverer en komplet løsning, som sikrer, at bygningen som helhed er optimeret. Vores produkter og tjenester har dokumenteret effekt og er certificeret i henhold til alle krævede standarder, og vi har fuld tillid til dem.