<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">

BGFIX

 

Stilfuldt hegn er ikke en tilfældighed

Når du har brug for at beskytte et område med hegn, bomme, porte eller lignende, så har vi løsningen. Vi sikrer, at funktionaliteten og sikkerhedsniveauet er det rigtige for dine specifikke behov. Derudover lægger vi stor vægt på, at hele installationen og giver det et harmonisk helhedsindtryk. Det skal være rent og sikkert.

 

Sammen med dig

Vi vil arbejde sammen med dig som kunde. Sammen vil vi komme op med, hvilket slags hegn, hvilke porte og andre ting, du behøver for at der opfylde dine behov. Både de æstetiske og funktionelle.

 

Erfaringer fra forskellige miljøer

Godt design, det rigtige materialevalg, et solidt håndværk og en god dialog med vores kunder har givet os en solid bank med gode referencer. Vi har det privilegium, at arbejde i mange forskellige miljøer, med skiftende specifikationer, som ofte kræver specielle løsninger fra vores side.

 

Vi tager det overordnede ansvar

Vi tager det overordnede ansvar for vores installationer, fra design, levering og montage til inspektioner og løbende vedligeholdelse. Takket være det faktum, at vi har alle standardbeholdninger på lager, kan vi tilbyde dig hurtig og sikker service som kunde.