wedi-bauplatte-standard-fundo-riolito-discreto-impression

Oplev fremtidens vådrum på VVS-messen

På VVS-messen kan man møde tyske wedi, der i over 30 år har været kendt rundt om i verden for sine vådrumsløsninger herunder designelementer, spa- og wellnessprodukter samt byggesystemer. På messen får man mulighed for at møde det danske wedi-team, samt blive introduceret til nye vådrumsløsninger.

 

Tekst af Alexander Tengbjerg

 

Det er ikke hver dag at hele VVS-branchen samles på et sted og Daniel Meiners, Area Manager for wedi i Norden, ser derfor frem til at kunne fremvise wedis vådrumssystemer til branchen. Systemer der er blevet synonyme med kvalitet, fleksibilitet og en hurtig montering:

 

- Vi glæder os virkeligt til dette års messe. I forhold til de første år vi var på messen, så er vores vådrumsløsninger i dag mere kendte og håndværkerne på det danske marked har virkeligt taget dem til sig. Vi kan derfor bruge al vores energi på at tale om løsninger og produkter. Messen er jo en fantastisk mulighed for os til at komme tæt på vores kunder og gå i dialog om branchens udfordringer og hvordan vi sammen imødegår dem.




Et vandtæt valg

Daniel Meniers glæder sig til at vise wedis mange systemløsninger frem på messen, ikke mindst wedi Riolita:

 

- Riolita er et særligt bruseelement med integreret fald er en præfabrikeret løsning speciallavet til linjeafløb fra det unikke brand Unidrain. Løsningen er især velegnet til træbjælkekonstruktioner, og giver et garanteret vandtæt resultat. Det kan samtidigt kombineres med et af Unidrains ClassicLine eller HighLine designerafløb. Det er kort fortalt det perfekte match. De specielt tilpassede wedi og Unidrain systemkomponenter sikrer en kortere installationstid, er garanteret vandtæt og minimerer risiko for indbygningsfejl, fortæller Daniel Meiners.

 

Læs også: Interview med Daniel Meiners: Bedre udnyttelse af byggebranchens mest værdifulde ressource

 

Godt design, let vedligeholdelse

Men også de nye Fundo Top og wedi Top Wall er værd at nævne:

 

- Det er et elegant og sømløst alternativ til traditionelle fliser. Det er klart til at installere med det samme og man er sikret en perfekt pasform. wedi Top-serien består af designoverflader for vådrumsgulve og vægge. Fundo Top-udvalget tilbyder også et perfekt match for flere af wedi Fundos vådrumselementer, men det klassisk naturstenslook fra wedi Top Wall-elementer gør det muligt at skabe tidløse og moderne vådrum. Overfladerne er ikke alene flotte, men også hygiejniske og lette at vedligeholde. Det er altså en måde at sammenkoble godt design og brugervenlighed med hele vores systemtanke, om at vores elementer skal være nemme at montere og samtidigt sikre et 100% vandtæt vådrum, fortæller Daniel Meiners.




”Komplet forberedt byggepladeelement”

Afslutningsvis nævner Daniel Meiners wedis gulvarmeplader, der er et arketypisk eksempel på tysk ingeniør kunst:

 

- wedi gulvvarmeplader er et komplet forberedt byggepladeelement til nem installation af et vandbårent opvarmningssystem. Takket være udfræsningerne, som fremstilles på fabrikken, kan 16 mm alu pex rør nemt og sikkert installeres i et perfekt mønster. wedi pladens fantastiske isoleringsevne sender varmen retur til rummet og sikrer en jævn varmefordeling. Det er et kvalitetsprodukt, der både kommer både håndværkerne og slutbrugerne til gode.

 

Læs også: wedi: Transformation der er til at føle på

 

Bliv certificeret wedi-installatør

I Farum har wedi deres nordiske hovedkontor, hvor man også kan blive certificeret wedi-installatør. En vigtig grund til at blive certificeret wedi-installatør i Danmark, skyldes de store fordele det giver kunderne og håndværkerne:

 

- Med den rette træning i bagagen vil en installation af wedi-elementer være både hurtig og enkel. Derved undgår man de ekstraomkostninger en eventuel fejlinstallation kan medføre, samtidig med man får 10 års garanti på den komplette wedi løsning. Er man certificeret wedi installatør, vil en opsætning af et vådrum på ca. 6 m2 selvfølgelig i klargjort rum, kunne klares på blot fire timer, forklarer Daniel Meiners.

 

.

Kontaktinformation