<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Bedre udnyttelse af byggebranchens mest v rdifulde ressource
Bedre udnyttelse af byggebranchens mest værdifulde ressource

Annonce

Bedre udnyttelse af byggebranchens mest værdifulde ressource

Tid er en af byggebranchens mest værdifulde ressourcer. Bruger man denne ressource ordentligt er der store gevinster at hente for alle led i byggeriets værdikæde. Netop installationen af vådrum er et sted hvor man kan udnytte tiden bedre, hvis man spørger Daniel Meiners, wedi GmbH’s områdechef for de nordiske lande.

 

Tekst af Alexander Tengbjerg

 

En installation af et nyt vådrum er omkostningsfuldt set i forhold til installationstiden. Men vælger man et præfabrikeret vådrum fra wedi GmbH, så skal man ikke måle monteringstiden i dage, men timer.

 

- Vi fremstiller præfabrikerede vådrumsløsninger til alle slags byggerier, hvor man får et komplet vådrum, og hvor alle rørledninger er indbygget og der er klargjort kanaler til de elektriske installationer. Hermed kan man gå i gang med at opsætte vådrummet så snart elementerne ankommer på pladsen, fortæller Daniel Meiners, wedi GmbH’s områdechef for de nordiske lande, og fortsætter:


 

- Vi starter altid et projekt op ved først at høre hvad bygherren og arkitekten ønsker af deres fremtidige badeværelse, herefter arbejder vi sammen for at finde den bedste løsning. Drejer det sig om et præfabrikeret vådrum får vi sagsarkitekten til at udføre detaljerede tegninger over de eksisterende rum, såvel som de præcise ønsker til fremtidens vådrum. Herefter sender vi dette videre til vores fabrik i Emsdetten i Tyskland. Alt bliver dermed specialfremstillet til den enkelte sag, så arkitekten og bygherren får præcist hvad de efterspørger, uden det af den grund forsinker byggeprocessen. Det betyder jo også at håndværkerens arbejde lettes, da de trygt kan gå i gang med installationen, når de ved at alt forarbejdet er udført korrekt.

 

 Læs også interview med Søren Dandanell Parrot fra CUBUS.nu: Det rigtige valg af vådrum til CLT-byggeriet

 

- Alle elementerne vejer også meget lidt, så de er lette at håndtere for håndværkerne hvilket igen bidrager til en hurtigere og bedre montering. Hermed undgår man tunge vådrum der ligger et unødigt pres på bygningskonstruktionen, samtidigt med at man kan vide sig sikker på at vådrummet er 100 procent sikret mod fugt, indskyder Daniel Meiners.


 


Læs mere om Sanitet

 

35 års erfaring

De præfabrikerede vådrum bliver benyttet overalt i Europa, og Daniel Meiners er overbevist om at også danske arkitekter og bygherrer i høj grad kan drage nytte af wedi GmbH’s præfabrikerede elementer.

 

- Vi har 35 års erfaring i branchen med et stort hold af eksperter og rådgivere bag os, for ikke at nævne state of the art produktionsfaciliteter i Tyskland. Den rådgivning og viden følger med hver eneste gang man vælger en vådrumsløsning fra wedi GmbH, påpeger Daniel Meiners.

Kontaktinformation
wedi - Denmark
Hvedemarken 5
3520 Farum
Tlf:+45 4738 2329
Email:   mette.bengtson@wedi.dk
Bedre-udnyttelse-af-byggebranchens-mest-v-rdifulde-ressource