Transformation der er til at føle på

 

 

De fleste kender til de gamle badeværelser, der lige har 15-20 år for meget på bagen. Men transformationen fra et gammelt udtjent badeværelse til et der er nyt, moderne og smukt, er ikke så besværligt, som man umiddelbart kunne tro. wedi GmbH  har på fire dage vist, hvorledes et badeværelse kan ændre fuldstændigt karakter.

 

Dag 1

Det gamle badeværelse er klar til en udskiftning. Hverken funktion eller design lever op til moderne standarder, og det fremstår både mørkt og tungt. Arbejdet kan begynde.

 

Dag2

De gamle fliser er nu blevet fjernet, og det nye badeværelse genopbygges med wedis systemkomponenter:

 

- Til skillevæggen har håndværkerne skåret en en XL byggeplade til. Toilettets sanitære installation er dækket af et wedi I-board. Til brusebadet har de benyttet en wedi Fundo Riolito neo, wedi Subliner Dry og wedis byggeplader. Alt er blevet forseglet ved hjælp fra wedis armeringsbånd, tætningsbånd samt tætningsmidlet wedi 520 og 610, forklarer Daniel Meiners, wedis områdechef for de nordiske lande.

 

Dag3

Det nye badeværelse er nu ved at tage form. De første fliser er lagt på med fliseklæbemidlet wedi 320.

 

Læs mere om Indeklima

 

Dag 4

Det nye badeværelse er nu klar, og det er blevet både lyst og moderne takket være systemkomponenterne fra wedi. Husets vigtigste rum er nu klar til brug!

 

- Badeværelset er et virkeligt centralt og vigtigt rum i enhver bolig. Det er derfor vigtigt at det også er et rum, hvori det er rart at være. Alle vores systemer er udviklet til at give et flot slutprodukt, men også til at fremme en intuitiv og ubesværet monteringsproces. Vi ser desværre ofte at mange ”smarte” løsninger ikke udvikles med øje for den udførende part, i dette tilfælde en murer, afslutter Daniel Meiners.

 

Læs også interview med Daniel Meiners, wedis områdechef for de nordiske lande: Tidsbesparende vådrumsløsninger

Kontaktinformation