Murere og rådgivere fik styrket deres viden om vådrum

Wedi-teamet tog en flok engagerede danske gæster med på et fabriksbesøg og wedi WIP-kursus på hovedkontoret i Emsdetten, Tyskland. De dygtige danske håndværkere og rådgivere var topmotiverede for at lære mere om wedis produkter og i at uddanne sig i deres systemer.

 

Tekst af Alexander Tengbjerg

 

Men hvorfor skal man dog tage hele vejen Tyskland for at lære mere om wedis systemer? Det kunne en af turens gæster prompte svare på:

 

- Jeg er jo leverandør af wedis produkter og rådgiver hver dag mange murere om brugen af wedis systemer. Jeg ville gerne styrke min rolle som rådgiver og opdateres på min viden om deres nyeste produkter. Jeg havde også en murer med på turen, der gerne ville åbne sin horisont for hvilke muligheder, der er indenfor wedis produktkatalog, fortæller Tito Jørgensen der er partner og murerkonsulent i Flisekompagniet.

 

- Vi var en gruppe af seriøse mennesker afsted, der til hverdag alle arbejder med vådrumsløsninger, så det var fedt at kunne sparre med hinanden. Det giver også noget ekstra når man sådan rejser udenlands. Det er selvfølgelig dejligt at blive lidt forkælet, men man er også mere fokuseret når man kommer ud af de vante rammer. Der er jo ikke så meget der kan distrahere en, fortæller Tito Jørgensen og fortsætter:

 

- Jeg kender wedi godt, men det er altid fint at få gentaget nogle ting. Det giver mig som rådgiver en større sikkerhed overfor mine kunder. Det var også rart at få gennemgangen af wedis godkendelser. Det gør det nemmere at bruge produkterne på det danske marked.

 

Se og læs også: Vådrums specialister drager ud på landevejene med nye løsninger og produkter

 

State of the art’ produktionsfaciliteter

Selvom wedi har et veludstyret træningscenter i dets danske hovedkontor i Farum, er der stadig god grund til at tage udenlands for at dykke endnu dybere ned i system- og produktkataloget.

 

- Der er jo virkelig mulighed for at give vores leverandører og kunder en ordentlig gennemgang når vi tager på en længere tur til vores hovedkontor. Det meste kan vi klare hjemme fra vores danske træningscenter, hvor man også kan blive certificeret wedi-installatør. Men det er jo fantastisk at vise vores fabrik og de mange engagerede medarbejdere fra hele verden frem. De arbejder jo hver dag på at skabe kvalitetsprodukter, der kommer danskerne til gavn, fortæller Daniel Meiners, wedi GmbH’s områdechef for de nordiske lande, og afslutter:

 

- Det har virkeligt været en fornøjelse at være på tur med de engagerede rådgivere og murere fra Flisekompagniet, Mr Kvalitetsbyg Aps, Murerfirmaet Pasqualato Aps, Fliser og design og Tømrerfirmaet Svendborg Håndværkerservice Aps. Jeg tror at vi alle har lært noget af turen.

 

Læs også: Interview med Daniel Meiners, wedi GmbH’s områdechef for de nordiske lande: Bedre udnyttelse af byggebranchens mest værdifulde ressource

Kontaktinformation