Vådrums-specialister drager ud på landevejene med nye løsninger og produkter

wedi har i over 30 år har været kendt rundt om i verden for sine vådrumsløsninger herunder designelementer, spa- og wellnessprodukter samt byggesystemer. Nu kan man få mulighed for at møde det danske wedi-team, samt blive introduceret til nye vådrumsløsninger takket være wedis Road Show Trailer.

 

Patrick Müller har gjort wedis mobile vådrumslaboratorium klar og drager nu ud til alle hjørner af Sjælland for at vise wedis produktkatalog frem. Målet er at wedis kunder skal få leveret inspiration samt tips og tricks lige til døren:

 

- Jeg glæder mig til at komme ud og vise vores løsninger frem. Det er en god mulighed for at komme tæt på vores kunder og deres problemstillinger. Det er jo også nemmere at vise hvad wedi rent faktisk kan, når man har alle produkterne ved hånden. Jeg starter min tur med et besøg til Næstved Flisecenter, og derefter går turen rundt til resten af Sjælland.

 

- Skulle man have lyst til at få besøg af wedis mobile Road Show Trailer, samt en kop kaffe, så kan man bare kontakte mig, så skal vi nok finde ud af det, afslutter Patrick Müller.

 

Læs også: Interview med Daniel Meiners, wedis nordiske områdechef: Transformation der er til at føle på

 

 

Kontaktinformation