DanskeBank_039_FotoHampusBerndtson_low

Tidlig involvering i byggeprocessen

Til den største bank i Danmark har Spæncom bidraget med viden og betonelementer. Danske Banks nye hovedsæde er på 73.000 m2 med 40.000 m2 tilhørende kælder.

Byggeriet, der huser ca. 4.200 medarbejdere, stod færdigt i 2023 og er certificeret som LEED Gold v4, som er det næsthøjeste niveau på LEED skalaen inden for bæredygtigt byggeri.

 

Spæncom har leveret 44.000 ton betonelementer fordelt på huldæk, massive dæk, søjler (især runde), bjælker og vægge.

 

Rent projekteringsmæssigt blev Spæncom inddraget tidligt i processen, da der, grundet projektets størrelse, blev valgt en digital løsning. Det betød, at der blev modelleret, kontrolleret og kommunikeret digitalt, hvilket gav en god arbejdsgang, da informationerne var lige ved hånden. Derudover blev det nemmere at planlægge det store projekt, og der var var få fejl i forhold til projektets størrelse og kompleksitet.

 

IMG_7497
IMG_7505
IMG_7517
DanskeBank_036_FotoHampusBerndtson_low
DanskeBank_020_FotoStineBundgaard_low
 
 
Fotokreditering (indendørs): Hampus Berndtson og Stine Bundgaard

 

- Spæncom kan levere hele pakken i et kompliceret byggeri. Lige fra design til levering af elementer. De har en meget kompetent designafdeling, som bistår os godt som kunde. Der har været god dialog gennem hele processen, og de har stået ved deres ansvar i et komplekst projekt, siger projektleder Andreas Meisner Rasmussen, Per Aarsleff A/S.

 

Kontaktinformation

  • Spæncom A/S
  • Akacievej 1, 2640, Hedehusene
  • Tlf: +45 8888 8200
  • Web: https://spaencom.dk/
  • Email : info@spaencom.dk