Igen huldæk fra Spæncom i Aalborg

Spæncom er af mange kunder blevet opfordret til at genoptage produktionen af huldæk i Jylland, og nu er der investeret i nyt anlæg på fabrikken i Aalborg.

 

Der er fortsat godt gang i byggeriet i Danmark og især i de store byer er boligbyggeriet i vækst. Spæncom har en stor efterspørgsel efter betonelementer fra kunder i hele landet, og især til projekterne i Jylland har det været vanskeligt at imødegå den store efterspørgsel efter huldæk. Derfor starter virksomheden igen huldæksproduktion op i Aalborg.

 

Det bliver det samme design og produkt, som Spæncom allerede har på deres fabrik i Vemmelev, hvor en meget høj automatiseringsgrad sikrer lave produktionsomkostninger og dermed konkurrencedygtige priser.

 

Læs mere om Materialer og løsninger

 

- Vi er meget glade for igen at kunne tilbyde vores kunder huldæk fra Aalborg, siger salgschef Michael Boye. Vi har øget kapaciteten på vores fabrik i Vemmelev, men har alligevel haft så stor en efterspørgsel fra vores kunder, at det ikke har været nok. Derfor investerer vi nu i helt nyt produktionsudstyr til Aalborg, så vi også kan være konkurrencedygtige på det jyske marked samt i endnu større udstrækning tilbyde en samlet betonelement-pakke til kunderne.

 

Spæncom forventer at kunne levere de første huldæk medio 2017.

Kontaktinformation

  • Spæncom A/S
  • Akacievej 1, 2640, Hedehusene
  • Tlf: +45 8888 8200
  • Web: https://spaencom.dk/
  • Email : info@spaencom.dk