Byggeplads-planlaegning_Depositphotos-164158880

Nyt legat til kvikke lærlinge: Skynd dig at ansøge nu

 

andersen & nielsen as har i anledning af deres 100-års jubilæum stiftet Idé-legatet, der skal sætte gang i de kreative idéer hos de studerende på fagskolerne.

 

Legatet på 50.000 kr. uddeles til den studerende håndværker, der præsenterer en idé til et nyt værktøj, en ny måde at bruge værktøj på, eller har en idé til, hvordan vi kan arbejde smartere eller mere bæredygtigt.

Har du ansat en kreativ lærling i din virksomhed, så giv ham/hende mulighed for at modtage idé-legatet, som uddeles til foråret 2022. Læs mere her.

 

Idé-legatet

 

andersen & nielsen as brænder for professionelt værktøj, godt arbejdsmiljø og bæredygtighed. Har du en idé til en ny måde at bruge værktøj på, eller har du en idé til hvordan vi kan arbejde smartere eller mere bæredygtigt i byggeriet, så send en præsentation af din idé til andersen & nielsen inden d. 11. februar 2022. I samarbejde med to uvildige fagskolelærere udvælges vinderen af legatet d. 1. marts 2022, som kort herefter vil få direkte besked.

ide_varktoj

 

Op til modtageren, hvordan pengene skal bruges

 

andersen & nielsen as sætter ingen krav til hvordan pengene bruges, men håber at modtageren vil bruge dem på at udvikle sin idé, undersøge den nærmere eller sætte gang i sit projekt. Ud over legatet stiller virksomheden også flere af sine egne ressourcer til rådighed, hvis modtager og Andersen & Nielsen kan se en idé med det.

andersen og nielsen as har 100 års erfaring med værktøj og isenkram og handler dagligt med et stort netværk af producenter fra hele verden, samt et totaldækkende forhandlernetværk i Danmark. Det er legatmodtagerens chance for at trække på nogle af firmaets erfaringer inden for indkøb, markedsføring og distribution. Andersen & Nielsen stiller desuden en kontorplads til rådighed for modtageren det første år. Læs mere her.

 

Lad os stå sammen om at dele mere viden

 

andersen & nielsen as opfordrer alle arbejdsgivere og medarbejdere i håndværksfagene til at blive bedre til at dele erfaringer og idéer. Virksomheden tror på, at ved at dele vores erfaringer inden for brug af værktøjer til forbedrede, smartere og mere ergonomiske arbejdsgange, kan vi højne kvaliteten af arbejdet og arbejdsmiljøet blandt håndværkere.

Firmaet har samtidig et stort ønske om at sætte fokus på håndværksfagene blandt de unge, så der kan skabes interesse for fagene, og vi kan få flere dygtige håndværkere i fremtiden. Uanset hvilket håndværksfag der er tale om, har de den ting til fælles, at lærlingene lærer at skabe resultater.

Læs også: Gratis ekspertgennemgang direkte på byggepladsen

 

Alle studerende i byggeriet er velkomne til at ansøge Idé-legatet

 

Alle håndværksfag i byggeriet er velkomne til at ansøge legatet. Andersen & Nielsen målretter bl.a. sin kommunikation imod snedkere, struktører, tømrere, maskinsnedkere, murere, brolæggere, anlægsgartnere automatikteknikere, byggemontageteknikere, bygningsmalere, elektrikere, industrioperatører, industriteknikere, lastvognsmekanikere, personvognsmekanikere, smede og VVS-energi. Læs mere her.

 

Kontakt til værktøjsproducenter i hele verden

 

En af andersen & nielsens missioner er at præsentere bæredygtige, sikre og smarte værktøjer til den danske håndværkerbranche, der gør arbejdet hurtigere og sundere for håndværkerne. Virksomheden håber, at Idé-legatet vil være med til at sætte fokus på at få de gode idéer frem i lyset og ud i erhvervslivet på byggepladserne.

SG-035269_Bluetooth-Lightcontrol

 

anVærktøj

 

anVærktøj er en del af andersen & nielsen as, som er et danskejet handelsfirma grundlagt i 1921. Virksomheden handler med professionelle byggecentre, VVS- og værktøjsforhandlere over hele Danmark, og leverer værktøj og instrumenter af høj kvalitet, der anvendes af håndværkere i byggeriet samt i industrien.

Læs mere om AnVærktøj

Kontaktinformation

  • andersen & nielsen as
  • Meterbuen 2-4, 2740, Skovlunde
  • Tlf: 36 41 02 00
  • Web: https://anværktøj.dk
  • Email: info@an.dk