<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> boxit materialecontainer
Materialecontainer

Annonce

Materialecontainer

Beskyt byggematerialer, maskiner og værktøj med en materialecontainer

 

Hos BOXIT kan du leje en materialecontainer, som vi leverer direkte ved byggepladsen, så du nemt og sikkert kan opbevare byggematerialer og beskytte mod det fugtige vejr.

 

 

Materialecontaineren gør det også muligt at opbevare dyre maskiner og værktøj, og med en CC Fixlock 3 containerlås kan containeren aflåses, så indholdet er beskyttet mod ubudne gæster på byggepladsen.

 

 

I de koldeste måneder kan det være aktuelt med en isoleret container, mens der i løbet af sommermånederne typisk anvendes en standard ikke-isoleret container til materialeopbevaringen.

 

Er der behov for opbevaring af lange byggematerialer, vil en sidedørscontainer være at foretrække, da der her er mulighed for at åbne hele siden op, så der er plads til at køre materialerne ind med truck.

 

 

Sammen med materialecontaineren er det også muligt at leje forskelligt tilbehør som byggepladshegn, containerrampe og reoler.

 

Vil du høre mere om leje af materialecontainere, kan du ringe til BOXIT Container på telefon 70 70 17 90 eller sende en mail til container@boxit.dk

 

Du kan også læse mere om materialecontainere på https://www.boxit.dk/materialecontainer

 

Kontaktinformation
BOXIT Container A/S
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Tlf:70 70 17 90
Email:   container@boxit.dk