Materialecontainer

Beskyt byggematerialer, maskiner og værktøj med en materialecontainer

 

BOXIT tilbyder leje af materialecontainer i størrelserne 10, 20, 40 fod samt 20 fods sidedørscontainere. Materialecontaineren bliver leveret direkte ved byggepladsen og du kan på den måde opbevare byggemateriale, værktøj mm. samtidigt med at du har det lige ved hånden. Materialecontaineren er en fordel for dig som gerne vil have aflåst dine materialer og maskiner samtidigt med at beskytte dem mod fugtigt vejr.

 

Materialecontaineren kan b.la. anvendes til følgende formål:

  • Byggemateriale der ikke tåler at stå udendørs
  • Maskiner og materiale der skal sikres mod indbrud
  • Tryg opbevaring med aflåst container
  • Midlertidigt isoleret værksted på byggepladsen
  • Fleksibel løsning ved presserende forhold

 

 

Materialecontaineren kan aflåses og gør det muligt for dig at opbevare dyre maskiner og byggematerialer uden at det bliver stjålet. Med en CC Fixlock 3 containerlås er din container aflåst og indholdet vil derfor være beskyttet mod ubudne gæster, der ellers ofte fristes af de ellers åbne byggepladser.

 

 

I de koldeste måneder kan det være aktuelt med en isoleret container, mens der i løbet af sommermånederne typisk anvendes en standard ikke-isoleret container til materialeopbevaringen. Den isoleret container tilbydes også med to forskellige el-pakker. På den måde er det muligt, at containeren også kan bruges som midlertidigt værksted ved lys og varme.

 

Er der behov for opbevaring af lange byggematerialer, vil en sidedørscontainer være at foretrække. Med en sidedørscontainer er der mulighed for at åbne hele den ene langside op. På den måde bliver det muligt for en truck at køre tunge og ukurante materialer ind.

 

 

Sammen med materialecontaineren er det også muligt at leje forskelligt tilbehør som byggepladshegn, containerrampe og reoler. Dette er yderst relevant ved leje af en fyrværkericontainer. Her skal man som oftest også bruge lås, hegn og anden fyrværkerisikring – alt sammen noget BOXIT sørger for.  

 

 

Læs mere om vores materialecontainere.

 

Du kan kontakte BOXIT på E-mail: container@boxit.dk eller på tlf.: 70 70 17 90.

Se også

BOXIT Støtter foreninger

Stor containerafdeling åbner

Udvider med specialdesigns

Undgå coronafrygt

Specialdesignede containere til plejehjem

Slusesystem i container

Kontorhotel i Aalborg

BOXIT

Kontorhotel

Containerhus

20 fod container

Sidedørscontainer

40 fods container

Containerleje

Køle/frysecontainer

Erhvervsflytning

Materialecontainer

Containersalg

Kontaktinformation