BOXIT bygger i Aalborg C

Annonce

BOXIT bygger i Aalborg C

Den nye BOXIT-afdeling bliver landets største og skal rumme både depotrum, BOXIT’s domicil og toetagers Flexoffice med udlejning af 80 kontorer.


Nordjyderne kan godt begynde at glæde sig til at få ekstra plads. Depotrumskæden BOXIT er nemlig i gang med at bygge en ny afdeling i Aalborg, der forventes at stå klar i første halvår af 2019
- Der bliver tale om landes største BOXIT på i alt 19.500 kvadratmeter, fordelt på syv etager. fortæller BOXIT’s adm. direktør, Christian Nielsen. Den nye BOXIT får en super central placering – lige ved Østre Allé/Sønderbro krydset, der med 48.000 biler om dagen, er Aalborgs mest trafikerede. Så det bliver nemt at komme til og fra, og lejer man kontorplads i bygningen, får man byens mest optimale beliggenhed, tæt på centrum og motorvejen.

Kontorer på byens bedste beliggenhed
På de tre nederste etager bliver der masser af nye depotrum til alle de aalborgensere, der mangler ekstra plads til private gemmer eller til erhverv, der har brug for lagerplads. På 4. og 5. etage indrettes et BOXIT Flexoffice, der er et kontorhotel med 70-80 kontorer. Flexoffice-konceptet, der allerede findes i BOXIT i Risskov, minder lidt om depotrums-konceptet i sin enkelhed: Man kan leje kontorer i høj kvalitet, men til en lav pris, fordi alle de dyre, udenoms omkostninger, der typisk er forbundet med kontorhoteller er skåret fra. Man får et moderne og billigt kontor på en attraktiv adresse, med kort opsigelsesfrist, p-pladser og mulighed for at leje et depotrum som lager i samme bygning som kontorhotellet. Flexoffice har en plug & play løsning, hvor man kan leje kontoret med møbler – så man hurtigt er i gang til meget små penge.

BOXIT selv skal også bo der
På 6. og 7. etage bliver der nyt domicil til BOXITs egen administration og Escot Erhvervsejendomme, som BOXIT er en del af.
- Vi glæder os selv til at flytte ind det flotte nye byggeri, og vi glæder os til at tilbyde endnu flere depotrum og kontorer til nordjyderne. Desuden er vi glade for, at vi med byggeriet giver området et løft. De tomme bygninger, der har stået på grunden, har ikke pyntet, og vi håber og tror, at den nye bygning vil ændre markant på det, siger Christian Nielsen.
Boxit

BOXIT Container A/S

BOXIT Container udlejer standardcontainere i forskellige størrelser og typer. Med base i Aalborg serviceres hele Danmark med containerudlejning af 10, 20 og 40 fods containere.

Kontaktinformation
BOXIT Container A/S
Håndværkervej 4
9000 Aalborg
Tlf:70 70 17 90
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555