Sidedørscontainer

Sidedørscontaineren, også kaldet full side access container, kan med sin ekstra store åbning på langsiden bl.a. opbevare ekstra bredde/lange emner der ikke tåler sammenfoldning. Derudover tillader sidedørscontaineren nem og ubesværet adgang til, at læsse og losse fra truck eller andet. Samtidigt kan man med den bredde åbning på knap 6 meter, hurtigt skabe sig et overblik over containerens indhold. Kontakt BOXIT for leje af en sidedørs container.

Sidedørscontaineren kan bl.a. anvendes til følgende formål:

  • Mobilt værksted
  • Salgscontainer med direkte salg fra container til messer, udstillinger eller lignende
  • Opbevaring af byggematerialer mm. af en vis størrelse og vægt der kræver hjælp fra truck
  • Ekstra lagerplads når jeres virksomhed har vokseværk
  • Opmagasinering generelt samt opbevaring af sæsonlager

20 fods sidedørscontainer

BOXIT tilbyder udlejning af 20 fods sidedørscontainere i 3 forskellige varianter. Alle 3 varianter af 20 fods sidedørscontainere har næsten samme mål som vores 20 fods High Cube container.

Den første variant har dobbeltdøre på den ene langside samt i den ene ende af containeren. Anden variant har samme specifikationer som første, men udstyret med et dørbeslag der gør det muligt at fastholde sidedørene i en konstant vinkel. Den sidste variant er en 20 fods sidedørscontainer med dertilhørende salgsdisk. 

Denne sidedørscontainer indeholder 2 lysarmaturer, 2 X 230V udtag samt med en salgsdisk der gør det muligt at sælge direkte fra container til kunde. Denne containervariant kan b.la. også fungere som fyrværkericontainer. Du kan selv læse mere om containerspecificerede mål her eller kontakte os på E-mail: container@boxit.dk eller på tlf.: 70 70 17 90.

Udstilling eller salgscontainer

Sidedørscontaineren kan åbnes i begge langsider, hvilket gør den optimal til anvendelse som salgscontainer, til messer eller i andre henseender hvor I søger funktionaliteten ved at udstille og sælge direkte fra jeres container. Udover at I kan vælge en standard 20 fods sidedørscontainer, som kan dekoreres til at matche jeres ønsker og behov, så er en anden mulighed, at få special designet jeres salgscontainer. Her kan man ved køb af en eller flere containere, special designe den med vinduer, døre osv. for at matche dine behov.

Hurtig levering og lave priser

BOXIT leverer sidedørscontainere til hele landet med en leveringstid på kun 1-3 dage. Containeren bliver placeret hvor det ønskes og når du ikke længere har brug for den, henter vi den igen. Med mere end 5.300 containere på landsplan, har vi altid en ledig til dig. Det er helt op til dig og dine behov, hvor længe eller kort tid dit containerleje skal finde sted. BOXIT sætter en ære i at have Danmarks nok laveste priser med et gennemskueligt prissystem vi kan stå inde for. Gennemsigtigheden består i ingen skjulte gebyrer, hvor prisen for leje af container inkluderer både af- og pålæsning samt transport.

Læs mere om leje af vores sidedørs 20 fods containere.

Du kan kontakte BOXIT på E-mail: container@boxit.dk eller på tlf.: 70 70 17 90.

Se også

BOXIT Støtter foreninger

Stor containerafdeling åbner

Udvider med specialdesigns

Undgå coronafrygt

Specialdesignede containere til plejehjem

Slusesystem i container

Kontorhotel i Aalborg

BOXIT

Kontorhotel

Containerhus

20 fod container

Sidedørscontainer

40 fods container

Containerleje

Køle/frysecontainer

Erhvervsflytning

Materialecontainer

Containersalg

Kontaktinformation