Køle/frysecontainer

Køle/frysecontainer til oplagring af temperaturfølsomme varer

Har du brug for sikker opbevaring af fødevarer eller andre temperaturfølsomme varer, så kontakt BOXIT. Vores containerafdeling har specialiseret sig i udleje af køle og frysecontainere, der dækker alle behov. En kølecontainer/frysecontainer er den bedste og mest fleksible løsning fx ved større events, som festivaler og koncerter, hvor containeren bruges i en kort periode. Men en køle/frysecontainer kan også udgøre det permantente kølerum, du mangler, når du ikke har mulighed for at udvide i din restaurant, forretning eller i dit gartneri.


Moderne kølecontainere 

BOXIT kølecontainer/frysecontainer er alle nye, moderne og i høj kvalitet. Containerne lever op til de nye isoleringsstandarder, er helt tætte og har diskrete og anonyme farver, der gør, at de falder fint ind i omgivelserne, hvor du end placerer dem. 


Effektive og støjsvage køle/frysecontainere

En køle-/frysecontainer fra BOXIT har en effektiv og støjsvag kølemaskine, der kun kræver 380V/32Amp. Det betyder, at du er sikret lavt elforbrug og dermed lave driftsomkostninger på din container. Køle-/frysecontainerne har kølerumslameller, der sikrer, at kulde forbliver i containeren, når du åbner døren, så kølemaskinen ikke skal bruge ekstra energi til nedkøling. Samtidig sikrer kølerumslamellerne at køle-/frysecontaineren ikke iser til på grund af kondensvand.


Opbevaring af fødevarer 

Leje af køle/frysecontainere hos BOXIT sikrer dig en container i de rette mål, til den rigtige pris og med stort temperaturspænd, så du kan opbevare fx fødevararer, der kræver fra -30 grader celsius til 25 grader celsius. Det kan være grøntsager, mikrogrønt, frugt, mejeriprodukter, kød og meget andet. Har du behov for en pakkeløsning af kølecontainere, fx til events eller festival, sammensætter vi præcist de containere, du har brug for, og leverer dem til tiden, placeret hvor du ønsker det. 


Godkendte og sikre køle og frysecontainere

BOXIT's kølecontainere er udstyret med en indvendig sikkerhedsåbning og et komplet alarmsystem, så sikkerheden er i top, når der opholder sig personer i containeren. Udvendigt er der kun placeret ét håndtag, så det er let at betjene og åbne og lukke køle/ frysecontaineren, og så du ikke skal bukke dig efter lave håndtag, når du skal ind ud. Dette letter arbejdet betydeligt, fordi en køle/frysecontainer ofte bliver åbnet og lukket mange gange i døgnet. Rengøringen af containerne skal også være let, så hygiejnen er i orden, så alle gulve og vægge er plane, og kan let og hurtigt rengøres.


Lager til varer, der kræver faste, lave temperaturer

BOXIT's udlejning af køle/frysecontainere tager højde for, at containerne anvendes til mange forskellige behov. Vi har derfor køle og frysecontainere til festivaller, køle/frysecontainere til opbevaring af drikkevarer, øl og vand, køle/frysecontainere til events, køle/frysecontainere til restauranter, butikker og andre, der har brug for ekstra køleplads eller lagerplads til fødevarer, drikkevarer eller anden opbevaring af varer, der kræver faste, lave temperaturer. BOXIT tilbyder særlige løsninger inden for køle/frysecontainere til planteskoler, minkavlere og frugtavlere, der har brug for ekstra lagerplads, enten permanent eller i bestemte sæsoner. Kontakt os endelig, vi står klar med vejledning og rådgivning, så du får netop den løsningen inde for køle/frysecontainere, som du har brug for.

Læs meget mere om leje af billige og driftsikre kølecontainere og frysecontainere.

Se også

BOXIT Støtter foreninger

Stor containerafdeling åbner

Udvider med specialdesigns

Undgå coronafrygt

Specialdesignede containere til plejehjem

Slusesystem i container

Kontorhotel i Aalborg

BOXIT

Kontorhotel

Containerhus

20 fod container

Sidedørscontainer

40 fods container

Containerleje

Køle/frysecontainer

Erhvervsflytning

Materialecontainer

Containersalg

Kontaktinformation