<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> boxit dk erhvervsflytning
Firmaflytning med Flyttebox

Annonce

Firmaflytning med Flyttebox

Skal hele firmaet flytte til en ny adresse, udvider I med flere afdelinger, skal I flytte kontormøbler eller varer mellem adresser, eller står du over for andre opgaver inden for erhvervsflytning? Kontakt BOXIT og hør hvordan du let, enkelt, billigt og fleksibelt flytter med vores Flyttebox. BOXIT har udviklet et unikt koncept, hvor man flytter professionelt og billigt uden at være afhængig af dyre flyttemænd eller et flyttefirma.

Se mere om erhvervsflytning med Flyttebox 
Kontakt BOXIT på tlf.: 70 70 17 90.

'

Sådan foregår en firmaflytning med Flyttebox

I bestiller det antal Flytteboxe, der er behov for hos BOXIT. Vi leverer dem på jeres adresse, hvorefter I går igang med at pakke kontormøbler, kasser, lagervarer osv. Fordelen er, at I kan pakke, når det passer jer, og dermed opretholde den daglige drift med et minimum af forstyrrelser pga. flytningen. Når Flytteboxen er fyldt, henter BOXIT den og kører den til jeres nye adresse. Her har I igen god tid til at tømme den. Har I brug for ekstra lagerplads i forbindelse ned flytningen, beholder I bare Flytteboxen, så længe I har brug for det. På den måde får du virksomhedsflytning og opvaring i én samlet løsning.

Læs mere om flyttecontainer / Flyttebox på www.flyttebox.dk

Flytning med en Flyttebox eller flere er et god fornuftigt alternativ til den gammeldags traditionelle flytning med en flytteforretning.

Kontaktinformation
BOXIT Container A/S
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Tlf:70 70 17 90
Email:   container@boxit.dk