<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> boxit dk containerleje erhverv
10 fods container

Annonce

10 fods container

Kontakt BOXIT og lej en isoleret 10 fods container, når du har brug for at opbevare byggematerialer og andet fugtfølsomt i de kolde vintermåneder. Containernes isolering sikrer mod kondensdannelse, og derfor er den isolerede container den oplagte løsning, når du skal opmagasinere cement, byggematerialer, maskiner eller lignende. Ved renoveringsopgaver er en isoleret 10 fods container også optimal til møbelopbevaring. 10 fods containeren kan også lejes som en almindelig usioleret skibscontainer.


Hurtig levering af containere

BOXITs containerudlejning er landsdækkende, og vi leverer din container i løbet af kun 1-3 dage og placerer den, hvor du ønsker det. Vi har egne biler og samarbejder med lokale vognmænd over hele landet, så BOXITs containere er ikke langt fra dig. 


Containerleje til lavpris

Hos BOXIT lægger vi vægt på at være samarbejdspartner, du kan regne med. Derfor har vi igen skjulte gebyrer, og vi har nogle af landets billigste priser for udlejning af containere. Vores prissystem er enkelt og let at gennemskue. Eksempelvis er af- og pålæsning inkluderet i prisen, og du betaler for leje og transport, så du får ingen ubehagelig tillæg eller andre overraskelser. Egentlig er vores mål bare, at det skal være så nemt som muligt for dig. Derfor har vi også en meget kort og fleksibel opsigelse. 


Udvid pladsen med en containerløsning

Har du brug for mere lagerplads eller andet? I stedet for at bygge til kan du med stor fordel overveje at leje en isoleret container i stedet. På den måde kan du lynhurtigt få den ekstra plads, I mangler. Samtidig kan du hurtigt fjerne containeren igen, hvis behovet for ekstra plads ændrer sig, eller udvide med en eller flere yderligere containere. Med containerløsningen slipper du for en masse administrativt bøvl med byggetilladelser og myndighedsgodkendelser. Du kan udvide i løbet af få arbejdsdage og til en langt lavere pris, end hvis du bygger til. BOXIT har containerne i høj kvalitet, der egner sig, og du kan leje både 10, 20 og 40 fods containere hos os. 
 


Se eventuelt mere om leje af isolerede 10 fods containere her: www.boxit.dk/10-fods-container

Du kan også kontakte BOXIT Container container@boxit eller på telefon 70 70 17 90.

 
Kontaktinformation
BOXIT Container A/S
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Tlf:70 70 17 90
Email:   container@boxit.dk