Gør livet sværere for tyvene på byggepladsen

 

 

 

Gør livet sværere for tyvene på byggepladsen

Sikre materialecontainere med forsvarlige låse gør livet vanskeligere for de tyve, der i disse måneder stjæler materiel og maskiner på landets byggepladser. 


Ifølge tal fra Rigspolitiet er antallet af tyveri på byggepladser steget med næsten 20% i tredje kvartal af 2017 sammenlignet med året før. 

- Tyveri på byggepladser har ellers været på vej nedad, så derfor er det meget bekymrende, at den kurve nu pludselig er knækket. Jeg er bange for at den uheldige tendens fortsætter, og det har desværre fået alvorlige konsekvenser også for nogle af vores kunder, der har fået stjålet dyrt værktøj og materiel på deres byggepladser, siger direktør for BOXIT, Christian Nielsen.
 

Lås ALT inde i containere

- Vores råd er ALTID at låse materialer og maskiner inde i containere. Selvom erfaringerne viser, at også aflåste containere kan brydes op, så er det alligevel langt mere vanskeligt for tyvene, hvis de først skal forcere en aflåst containerdør, siger Christian Nielsen og tilføjer:

- Vi har aldrig leveret flere containere på byggepladser, end vi gør nu, og det er tydeligt og glædeligt at se, at der er stor travlhed og masser af gang i byggeriet i store dele af landet. Skal man håndtere følgerne af et natligt tyveri midt i travlheden, er det meget ærgerligt.  For det første er det besværligt og dyrt at købe nyt. For det andet kan det få en masse følgeomkostninger, fordi det kan vælte en i forvejen presset tidsplan på byggepladsen, hvis man skal vente på nye materialer, hvis der er lang leveringstid på nye materialer osv.

 

Husk forsikringsgodkendte låse

- Mit råd til byggepladslederne er, at de skal gøre det nemt for folkene på pladsen at tyverisikre. Hav tilstrækkeligt antal containerne til opbevaring på pladsen. Sørg for at containerne er rene, opryddede og rummelige, så det er let at sætte materiel og maskiner ind. Sidst men ikke mindst skal man huske en forsikringsgodkendt lås på containerne. Forsikringen dækker IKKE, hvis der bare sidder en almindelig kædelås eller en hængelås på containeren, og de er også alt for lette at bryde op, understreger BOXIT-direktøren. 

Se mere om materialecontainere fra BOXIT.
Kontakt BOXIT på tlf.: 70 70 17 90.

Se også

BOXIT Støtter foreninger

Stor containerafdeling åbner

Udvider med specialdesigns

Undgå coronafrygt

Specialdesignede containere til plejehjem

Slusesystem i container

Kontorhotel i Aalborg

BOXIT

Kontorhotel

Containerhus

20 fod container

Sidedørscontainer

40 fods container

Containerleje

Køle/frysecontainer

Erhvervsflytning

Materialecontainer

Containersalg

Kontaktinformation